2013-01-25 23:12:05
Φωτογραφία για Συντετριμμένη η «Θεοπούλα» για το θάνατο της Ειρήνης Κουμαριανού
​Το απόγευμα της Παρασκευής έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό» με σοβαρά προβλήματα καρδιάς.

Η γλυκιά γιαγιά του «Πάρα Πέντε», άφησε την τελευταία της πνοή στα 82 της χρόνια, με τους αγαπημένους της ανθρώπους να είναι στο πλευρό της.

Η απώλεια της, συγκλόνισε τον χώρο της υποκριτικής, και ιδιαίτερα τους συμπρωταγωνιστές της στη δημοφιλή σειρά, με τους οποίους είχε άριστες σχέσεις.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Καπουτζίδης, από τη στιγμή που έμαθε πως η «γιαγιά» του έφυγε από τη ζωή, έχει κατεβάσει τα τηλέφωνα και δεν μιλά σε κανέναν.

Εξίσου συντετριμμένη όμως, και η Έφη Παπαθεοδώρου η οποία δήλωσε τηλεφωνικά στο Star, πως χρωστά το ρόλο της «Θεοπούλας» στην Ειρήνη Κουμαριανού:

«Με ειδοποίησε ο Γιώργος ο Καπουτζίδης. Η Ειρήνη με φώναξε να παίξω αυτόν τον ρόλο. Της το χρωστώ, και πάντα της το έλεγα!» είπε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε, πως είχε μιλήσει με την Ειρήνη Κουμαριανού λίγο πριν μπει για μια σοβαρή εγχείρηση:

«Της έλεγα αν μπορεί να αποφύγει την εγχείρηση, γιατί ήταν πάρα πολύ σοβαρή, και μου είχε πει “όχι Έφη μου, δεν μπορώ ν΄αναπνεύσω”. Και το πρωί που πήρα την κορούλα της, μου είπε “Έφη μου την περιμένουμε”».

Μάλιστα, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη συνάδελφο της, λέγοντας πως ήταν «πάρα πολύ καλός άνθρωπος και γενναιόδωρος. Τους βοηθούσε όλους!»

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δίνουν βασικό τον Βιερίνια!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δίνουν βασικό τον Βιερίνια!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ