2013-01-21 21:27:25
Φωτογραφία για Πιο κοντά σε Φούλαμ ο Τοροσίδης
Η Φούλαμ δείχνει να είναι η ομάδα στην οποία βρίσκεται πιο κοντά ο Βασίλης Τοροσίδης με το συμβόλαιό που πρόκειται να κλείσει εκεί να αναμένεται να είναι πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ.

Οι Άγγλοι επιμένουν πως ο παίκτης του Ολυμπιακού -που θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Πειραά- είναι κοντά σε deal με την Φούλαμ για ένα συμβόλαιο λίγο πιο πάνω από 700 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Μία τέτοια εξέλιξη βέβαια πρόκειται να κάνει τον Βασίλη Τοροσίδη συμπαίκτη του Γιώργου Καραγκούνη στους Κότατζερς.

Εκτός από την Μεγάλη Βρετανία υπάρχει και το... παράθυρο της Ιταλίας. Οι επόμενες ώρες και μέρες είναι αναμφίβολα κρίσιμες για τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο. Το σίγουρο είναι ότι όπως σας γράψαμε και την Κυριακή ο διεθνής μπακ θέλει να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό το συντομότερο δυνατόν.

Ο Γιώργος Καζιάνης είναι εκείνος που έχει επιφορτιστεί κυρίως το βάρος των επαφών ως ο ατζέντης του παίκτη. Ο Τοροσίδης από μέρους του επιζητά ευχάριστο τέλος στην προσπάθειά του για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό αλλά και να μπορέσει να βρει τις συνθήκες που θέλει για να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο και να... στεριώσει στον επόμενό του ποδοσφαιρικό σταθμό.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Hasta siempre, amigo!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Hasta siempre, amigo!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ