2013-01-21 20:23:33
Φωτογραφία για Άδωνις Γεωργιάδης: Η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει ιδεολογικό πρόσωπο (Ηχητικό)
Στην εκπομπή με τον Σπύρο Χαριτάτο :

Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλευτής ΝΔ 

«Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο, δεν είναι να το πάρουμε ελαφρά, πρέπει η αστυνομία να τους πιάσει γρήγορα» δήλωσε στον Α989 ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για το χθεσινό τρομοκρατικό χτύπημα στο Mall. «Είπα ''αμαν πια με την τρομοκρατία της άκρας αριστεράς''» και υποστήριξε ότι «η τρομοκρατία στην Ελλάδα έχει ιδεολογικό πρόσωπο, έκρινα με βάση την ιστορία της τρομοκρατίας στη χώρα».  

Ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στα τελευταία χτυπήματα, είπε πως η νέα γενιά τρομοκρατών «έχει όρεξη για αίμα στη χώρα» και πρόσθεσε «για πολλά χρόνια η κοινωνία ανεχόταν την τρομοκρατία, αυτό το χάϊδεμα της τρομοκρατίας πρέπει να τελειώσει. Χαίρομαι που με τόση μεγάλη ένταση καταδίκασε το φαινόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ». 

Για «πολύ σοβαρή καταγγελία» εκ μέρους του κυρίου Λοβέρδου ότι σκοπίμως ο Γιώργος Παπανδρέου έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο έκανε λόγο στον Α 9,89 ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα, πρόσθεσε πως θα πρέπει να κληθεί στο μέλλον, σε μια εξεταστική για το πώς οδηγηθήκαμε στο μηχανισμό στήριξης, που - όπως είπε - αποτελεί δέσμευση της ΝΔ.


Τέλος, για τη συμμετοχή του στην προανακριτική επιτροπή ανέφερε «είμαι μέσα σε αυτούς που μου είπαν αν θέλω να είμαι στην προανακριτική διαδικασία, δεν είναι πρώτη μου επιλογή, δεν το ξέρω ακόμα. Αν τυχόν θα είμαι μέλος αυτής της επιτροπής θα πάω για να κάνω τη δουλειά μου όχι για να κάνω τηλεοπτικό σόου».  Πάντως, σχολίασε καυστικά «αν ήμουν ΣΥΡΙΖΑ δεν θα έβαζα την Κωνσταντοπούλου στην προανακριτική διαδικασία».  

Ακούστε το ηχητικό
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ