2013-01-19 20:04:40
Φωτογραφία για Αγγέλου : «O Θεός να δίνει δύναμη στους γονείς του Άγγελου»
Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Bαγγέλης Αγγέλου μετά τη νίκη επί του Κολοσσού ενώ στάθηκε και στους γονείς του αδικοχαμένου Άγγελου Τσιπούρα.

«Καλή δύναμη στον Κολοσσό, είναι μια ομάδα με εντυπωσιακό δείγμα γραφής στην Α1.Έχουμε καλά αποτελέσματα και είμαστε ευχαριστημένοι για δύο λόγους.Πρώτον, μέσα από τα προβλήματα δίνουμε την εικόνα μας στον κόσμο μας.Η ομάδα έχει δισεπίλυτα προβλήματα και πρώτος στόχος είναι να βρει χημεία με τον κόσμο.Τα επόμενα χρόνια οι ομάδες που θα το καταφέρουν θα είναι ζωντανές.

Μπράβο στους παίκτες και τον κόσμο και σαν ελάχιστο φόρο τιμής, ο Θεός να δίνει δύναμη στους γονείς του μικρού Άγγελου να αντιμετωπίσουν το σκληρό γεγονός που συνέβη.

Είπα στους παίκτες ότι το ελληνικό μπάσκετ περνάει μία περίεργη κατάσταση.Πολλές ομάδες δεν ξέρουν αν πρέπει να επενδύσουν στους

έμπειρους παίκτες ή τους άπειρους.


Ο Κολοσσός έπαιξε 35' με τον ΠΑΟ με όλα τα προβλήματα και ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς.Πολλά παιδιά είχαν πίεση και είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον κόσμο.Δεν ήμασταν καλοί σε όλο το ματς.Ενθαρρυντικό το ότι ο Πάσαλιτς είχε 5 ασίστ – 0 λάθη.

Ο Μούρτος έκανε 4 λάθη, ο Βεζένκοφ έπαιξε καλή άμυνα πάνω στον Νάτζφεϊ».

Και κατέληξε λέγοντας :

«Είμαι αισιόδοξος αλλά κάθε φορά θέλω να έχω κοντρόλ στο καλό και δύναμη στο απρόβλεπτο.Πιστεύω στην τύχη.Τύχη είναι όταν η προετοιμασία συναντά την ευκαιρία.Αν έρθει αυτή η ευκαιρία, θα την αρπάξουμε».
skepastro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Flashback σε ότι αγαπήσαμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ