2013-01-18 13:23:04
Φωτογραφία για Δημοτικό δωρεάν φυσικοθεραπευτήριο στην Μάνδρα Αττικής
Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ενημερώνει τους δημότες του για τη δημιουργία πλήρως εξοπλισμένου φυσικοθεραπευτηρίου στη δημοτική ενότητα Ερυθρών Το φυσικοθεραπευτήριο θα καλύψει τις ανάγκες των δημοτών σε τοπικό επίπεδο, ενώ θα παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του στα ΚΑΠΗ και στους άπορους δημότες.

Η εν λόγω δομή θα φροντίζει για την αποκατάσταση μυοσκελετικών παθήσεων και για τη θεραπεία πληθώρας ασθενειών και δυσλειτουργιών, με την παροχή σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων αξιολόγησης και θεραπείας (manual therapy, myofascial release, trigger point therapy, kinesiotaping, N.A.P., P.N.F κ.α.).

Ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γεώργιος Δρίκος, δήλωσε σχετικά:

«Στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας ενεργούμε πάντα με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και με ουσιαστικά έργα στοχεύουμε στη στήριξη του εντόπιου πληθυσμού και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.


Το φυσικοθεραπευτήριο είναι ένα έργο σημαντικό που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Στις Ερυθρές, ποτέ πριν δεν παρέχονταν ανάλογες υπηρεσίες με αποτέλεσμα οι δημότες είτε να τις στερούνται, είτε στην καλύτερη περίπτωση να επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα για μετακίνηση σε άλλες περιοχές όπως η Θήβα, η Μάνδρα και η Ελευσίνα.

Πλέον με τη λειτουργία της δομής παρέχεται στους κατοίκους η δυνατότητα να κάνουν χρήση των υπηρεσιών της δίπλα στο σπίτι τους.

Με σταθερά βήματα, συνεχίζουμε την οικοδόμηση ενός σύγχρονου Δήμου, ανθρώπινου και κοινωνικού που δεν διακρίνει τους δημότες του, και που πάνω απ’ όλα, βάζει στην κορυφή των προτεραιοτήτων του, τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του». “
schizas.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ