2013-01-09 17:00:07
Φωτογραφία για Μπράουνις
Τρελά συστατικά!

Υλικά:

    1/4 φλιτζανιού κακάο σε σκόνη

    3 κ.σ. καστανή ζάχαρη

    2 κ.σ. Αλεύρι ολικής άλεσης

    3/4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

    1/4 κ.γ. μαγειρική σόδα

    1/4 κ.γ. Στιγμιαίου καφέ

    1 πρέζα αλάτι

    1/2 κ.σ. λινάρι

    3 κ.σ. νερό

    3/4 φλιτζανιού κουνουπίδι

    1/4 φλιτζανιού βρώμη

    1/4 φλιτζανιού βατόμουρα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)

    1/4 κ.γ. βανίλια

    2 κ.σ. γάλα

    1/4 φλιτζανιού κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση Συνταγής:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190°C. Χτυπάμε όλα τα ξηρά υλικά μαζί σε ένα μέτριο μπολ.

Σε ένα μικρό μπολ, συνδυάζουμε το λινάρι και το νερό και το αφήνουμε στην άκρη. Χτυπάμε στο μπλέντερ το κουνουπίδι και τη βρώμη μέχρι να γίνουν μικρά κομμάτια. Προσθέτουμε τα βατόμουρα και συνεχίζουμε να χτυπάμε τα υλικά. Προσθέτουμε και το μίγμα λιναριού και τη βανίλια και επεξεργαζόμαστε το μίγμα για λίγο ακόμα έως ότου να ανακατευτούν όλα τα υλικά μαζί.


Σε ένα μπολ, ρίχνουμε μέσα το μίγμα και προσθέτουμε τα υγρά συστατικά. Ανακατεύουμε πολύ κάλα Χύνουμε προσεκτικά το γάλα μέσα στο μπολ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ανακατευτούν τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε τα κομματάκια σοκολάτας και προσπαθούμε να διανεμηθούν ομοιόμορφα στο μίγμα. Χύνουμε το μίγμα σε ένα λαδωμένο ταψί στρώνοντας με μία σπάτουλα την επιφάνεια για να γίνει ομοιόμορφη. Ψήνουμε για 30 λεπτά.

Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για μερικά λεπτά. Στη συνέχεια, κόβουμε τα μπράουνις σε τετράγωνα κομμάτια.
οfono
tosokaki.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ