2013-01-09 00:49:03
Φωτογραφία για Δύο τροπολογίες στο φορολογικό νομοσχέδιο θα καταθέσει το ΚΚΕ
Την κατάργηση της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης και του Τέλους Επιτηδεύματος, καθώς και του τέλους ακινήτων και του ΕΦΚ σε πετρέλαιο θέρμανσης και φυσικό αέριο, θα ζητήσει το ΚΚΕ... με δύο τροπολογίες τις οποίες θα καταθέσει στο φορολογικό νομοσχέδιο. 

«Εδώ θα μετρηθεί κάθε κόμμα και τι προτείνει πάνω σε αυτό», είπε η γ.γ. του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα και πρόσθεσε: «Ο αγώνας δεν μπορεί να περιοριστεί στη Βουλή, την αξιοποιούμε βεβαίως, αλλά αυτό δεν φτάνει».

Σχολιάζοντας αποστροφή του υπουργού Οικονομικών για πολύ λίγες αιτήσεις για επίδομα θέρμανσης, η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ είπε: «Μα ο άλλος δεν έχει χρήματα να αγοράσει πετρέλαιο».

Επίσης, υπογράμμισε ότι οι αγώνες των εργαζομένων πρέπει να έχουν ένα «πακέτο αιτημάτων» που βελτιώνει την θέση τους και ανέφερε ότι απαιτείται ταυτόχρονα η ανάπτυξη ενός συνολικού μετώπου αντιπαράθεσης με την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Τέλος, σύμφωνα με τη γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, το φορολογικό νομοσχέδιο είναι ευκαιρία να εκφράσει ο λαός τη συνολική καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής και να βάλει τις βάσεις για αντεπίθεση.
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ