2013-01-05 19:24:41
Φωτογραφία για Το jailbreak του ios 6 είναι έτοιμο και το εχουν οι χακερ
 

Σε μια  δήλωση που ξεσήκωσε θύελλα στο χώρο του jailbreak προχώρησε σήμερα ο planetbeing μέλος της ομάδας DevTeam και γνωστοποίησε πως όλα τα μέλη της ομάδας έχουν στις συσκευές τους το jailbreak αλλά δεν το κάνουν δημόσιο καθώς περιμένουν από την Apple την κυκλοφορία του ios 6.1 που αυτήν τη στιγμή είναι σε beta στάδιο και όπως είναι φυσικό θα διορθώσει το πρόβλημα καίγοντας όπως αναφέρει ένα ακόμη exploid.

Το jailbreak γίνετε όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο δύσκολο και καθώς έχουν βρει γύρο στα 4 exploid που επιτρέπουν να τρέχει το MobileSubstrate που χρειάζεται για τα tweaks και θα πρέπει να είναι προσεχτικοί ανάλογα με τις κινήσεις της Apple.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Jay Freeman aka Saurik που συνεργάζεται με τον Pod2g τον τελευταίο καιρό.

Στην αντίπερα άκρη ο Stefan Esser ‏@i0n1c δήλωσε σήμερα πως είναι εκνευρισμένος που ενώ αυτοί δουλεύουν δωρεάν για να έχει ο κόσμος το jailbreak κάποιοι θησαυρίζουν από αυτό με πολύ μεγάλα ποσά και είναι δικαίωμα του pod2g ‏ @pod2g και του planetbeing ‏ @planetbeing να αρκούνται μόνο στο ότι βοηθάνε όλο και περισσότερους αλλά χωρίς κέρδος στους ίδιους και δεν συμφωνεί με αυτό.

Από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λέγεται πως η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο ios σύντομα μέσα στον Ιανουάριο οπότε θα ξέρουμε και τις κινήσεις της. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΝΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΝΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ