2012-12-15 16:55:32
Φωτογραφία για Πάτρα: Δάκρυσαν όλοι στο τελευταίο αντίο στον Κώστα Ασημακόπουλο - Δείτε φωτο
Σε κλίμα οδύνης για τον απρόσμενο χαμό του τελέστηκε νωρίτερα η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Δήμαρχο Κώστα Ασημακόπουλο. Πλήθος κόσμου, φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες, φορείς και γνωστοί επαγγελματίες της Πάτρας είπαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα το τελευταίο αντίο στον αντιδήμαρχο Καλαβρύτων.

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους όσους βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια του εκλιπόντος, ενώ η Ελληνική σημαία σκέπαζε το φέρετρο.

Τον επικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς ο οποίος παρά το σοκ του αιφνίδιου χαμού του στενού του συνεργάτη μίλησε για έναν έντιμο και αξιοπρεπή άνθρωπο, επαγγελματία και οικογενειάρχη.

Σε ένδειξη πένθους και μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, οι σημαίες κυματίζουν από χθες μεσίστιες σε όλα τα κτίρια του Καλλικρατικού Δήμου Καλαβρύτων.

Ενδεικτικά της εκτίμησης που έτρεφαν στο πρόσωπο του εκλιπόντος, το δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων αποφάσισε μεταξύ άλλων να ονομαστεί η κεντρική πλατεία της Δάφνης σε πλατεία "Κώστας Ασημακόπουλος".

Ο δήμος Καλαβρύτων αποφάσισε κάθε χρόνο την ημέρα της μαύρης επετείου του 43, κατά την ανάγνωση των ονομάτων των θυμάτων του Ολοκαυτώματος να ακούγεται και το δικό του όνομα ως ένδειξη σεβασμού και μνήμης.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ