2012-12-15 00:50:17
Φωτογραφία για ΑΕΚΑΡΑ και ότι βρέξει ας κατεβάσει ρε!!!
Σε πρώτη φάση αναδημοσιεύω την ανακοίνωση της ORIGINAL:

"Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ-ΙΔΕΑ ΑΕΚ πεθαίνει και μη θέλοντας να είμαστε συνεργοί με την απάθειά μας σ΄ αυτό το έγκλημα αλλά έχοντας και ηθική υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας και σε όλους τους ανιδιοτελείς ΕΝΩΣΙΤΕΣ αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στον βιασμό των ονείρων μας κάνοντας ΚΑΤΑΛΗΨΗ των γραφείων της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Από εδώ και με μοναδικό κίνητρο την αγνή αγάπη μας προς αυτό που μαζί του μεγαλώσαμε, θέλουμε να βάλουμε ένα τέλος στην προσβολή, τον εξευτελισμό και τη διαπόμπευση της παιδικής μας αγάπης ως πόρνη του Ελληνικού ποδοσφαίρου . Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και δίνουμε τελεσίγραφο σ αυτούς που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της ΑΕΚ. Φέρνουμε προ των ευθυνών τους όλους αυτούς που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάντια και οι οποίοι έχουν όνομα και είναι οι :

Ντέμης Νικολαίδης


Νίκος Νοτιάς

Πέτρος Παππάς (SUPPORTERS -Κασνακίδης)

Πόλυς Χατζηιωάννου

Γκίκας Γκούμας

Τάκης Κανελλόπουλος

Νάσος Θανόπουλος

Νίκος Κούλης

Γιώργος Κιντής

Νίκος Θανόπουλος

Σταύρος Αδαμίδης

Ανδρέας Δημητρέλος

Ερασιτεχνική ΑΕΚ

Όλοι οι παραπάνω καλείστε να δώσετε εξηγήσεις διότι είστε υπόλογοι στην ιστορία και τον λαό της ΑΕΚ και αν σας έχει απομείνει έστω και ελάχιστη ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΗ αξιοπρέπεια σας καλούμε να δώσετε και τη λύση στο δράμα που ζούμε ....εμείς θα είμαστε εδώ για όσο χρειαστεί και θα σας περιμένουμε ........ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ........ ORIGINAL 21

Σε δεύτερη φάση, θα γράψω πως συμφωνώ με τα παραπάνω, αλλά... εν μέρει... Δηλαδή πιστεύω πως δεν χρειάζεται τρομοκρατία! Δεν θα μας φέρουν λεφτά οι καταλήψεις παιδιά! Ότι κάποιοι μας δουλεύουν είναι γεγονός!

Τι θα κάνουμε ρε μάγκες; Θα δίνουμε μπουνιές και κλωτσιές στον κάθε πρώην, νυν και αεί μέτοχο; Να νιώσω για άλλη μία φορά ντροπιασμένος δηλαδή; Όπως είχα νιώσει ντροπή για τη μπουνιά στον Μπάγεβιτς; Αυτοί είμαστε; Αυτά πρεσβεύει η ΑΕΚ μας; Τραμπουκισμούς κτλ. κτλ.;

Το καράβι μάγκες, δε βουλιάζει, αλλά  ΒΟΥΛΙΑΞΕ ήδη! Δεν έχουμε ούτε το κουράγιο πλέων,  να μηλίσουμε για αγωνιστικά θέματα, και μιλάμε -και γράφουμε- συνέχεια για εξωαγωνιστικά.

Η λύση -όσο σκληρό κι' αν ακουστεί- ήταν πριν μερικά χρόνια, να πέσουμε 4η εθνική, για να εξυγιανθούμε! Τώρα το μόνο που υπάρχει είναι μερικοί φραγκάτοι, που διαφημίζονται μέσω της μισοπεθαμένης ΑΕΚ.

Κάποια λύση πάντως, εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ... Αν σκεφτώ κάτι μεμπτό, θα στείλω επιστολή στη ΠΑΕ... Ότι κι αν γίνει στο μέλλον, όσο και αν πικραθώ, ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Κουράγιο αδέρφια...

 Ο ασυμβίβαστος
goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ