2012-12-04 10:00:00
Φωτογραφία για Ονειρούπολη Δράμας 2012-2013 - Όλο το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα!
Η Ονειρούπολη είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας, που στήνεται κάθε χρόνο στο χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας της Δράμας.

Για παραπάνω από ένα μήνα, τα πάντα, μεταμορφώνονται σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως θα το είχε ονειρευτεί κι ένα μικρό πιτσιρίκι Το πρόγραμμα της Ονειρούπολης περιλαμβάνει πολλές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της.

Ένα τεράστιο παγοδρόμιο, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη και ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο Καρουζέλ, είναι τα πρώτα που θα συναντήσετε, μπαίνοντας στην Ονειρούπολη…

Μέσα στο Δημοτικό Κήπο, βρίσκονται όλα τα Σπιτάκια του Χωριού (Άη Βασίλη, Ξωτικών κτλπ), γεμάτα δράσεις και όλα δωρεάν!

Η Ονειρούπολη διαθέτει και Τρενάκια! Το ένα κάνει βόλτες μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νανοπολιτεία, ένα δεύτερο κάνει τις ζαβολιές του ανάμεσα στα δέντρα του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας, ενώ στο τρίτο, επιβάτες κάθε ηλικίας μπορούν να απολαύσουν μια μαγευτική διαδρομή, θαυμάζοντας τα ομορφότερα σημεία της πόλης της Δράμας.


Όσον αφορά τώρα, τις δράσεις που παρέχει το Χριστουγεννιάτικο χωριό και δεν είναι δωρεάν, αυτές είναι:

Tο καρουζέλ, το υπερυψωμένο τρενάκι καθώς και τα μικρότερα τρένα, το παγοδρόμιο με αληθινό πάγο, οι μεγάλες τσουλήθρες και το τεράστιο κρεμαστό καράβι.

Το πανεόμορφο αυτό Χριστουγεννιάτικο Χωριό, η Ονειρούπολη, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Δεκέμβριο του 2004 και μέχρι σήμερα αποτελεί πλέον, μια από τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες γιορτές στη χώρα μας.

Να μη ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην Παιδική Βιβλιοθήκη!

Μέσα στην Ονειρούπολη, οι πολίτες της Δράμας, χτίζουν εδώ και 8 πλέον χρόνια, μια μεγάλη Βιβλιοθήκη, όπου οι επισκέπτες του χωριού, (μικροί και μεγάλοι) μπορούν να φέρνουν τα παλιά τους βιβλία, τετράδια ή παραμύθια και να τα χαρίζουν στη Βιβλιοθήκη, προσφέροντας έτσι μια μεγάλη βοήθεια σε παιδάκια που την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πανέμορφη καί η Χριστουγεννιάτικη αγορά που λειτουργεί μέσα στο χωριό, με ξύλινα, στολισμένα σπιτάκια, από όπου μπορείτε να βρείτε τοπικές λιχουδιές, παραδοσιακά, Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, μέχρι και δωράκια, στολιδάκια, παιχνιδάκια..

Η Ονειρούπολη, κάθε χρόνο είναι και πιο όμορφη, πιο ενδιαφέρουσα, πιο παραμυθένια.

Κάθε χρόνο και ένα στοίχημα! ένα νέο κάλεσμα, μια νέα γιορτή, μια εμπειρία γεμάτη χαμόγελα και όνειρα, μπροστά σε μια όχι και τόσο ιδανική πραγματικότητα.

Τα φετινά Χριστούγεννα (2012-2013), δίνει και πάλι το παρόν, με ημερομηνία έναρξής της, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012 και υπόσχεται πολλές πολλές εκπλήξεις, καθ’ όλη τη διάρκειά της!!! Μέσα σε αυτές, η αγαπημένη Έλενα Παπαρίζου, αλλά και πολλοί άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής..

Όλα αυτά, στο χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας της Δράμας!!

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε και να ακούσετε όλα τα (πραγματικά υπέροχα) σποτάκια του πανέμορφου Δραμινού Χριστουγεννιάτικου χωριού, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, πριν μερικές ημέρες.

Μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα στις σελίδες του φετινού Προγράμματος της Ονειρούπολης, κάνοντας κλικ εδώ

Εδώ και η νέα σελίδα της Ονειρούπολης.

Πηγή: allforchristmas.wordpress.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ