2012-12-02 08:27:02
Φωτογραφία για Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις σε Πάτρα και Αχαΐα
Την ευκαιρία να εξεταστούν ΔΩΡΕΑΝ και να μάθουν εάν πάσχουν από εκφύλιση ωχράς κηλίδας, γλαύκωμα, διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια και άλλα σοβαρά οφθαλμολογικά νοσήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε τύφλωση θα έχουν από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 οι κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, από τις 9 το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου έως και τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2012 θα διενεργούνται δωρεάν διαγνωστικές και προληπτικές οφθαλμολογικές εξετάσεις από ειδικό κλιμάκιο των Ιατρών του Κόσμου στο κέντρο της Πάτρας (πολυιατρείο Ιατρών του Κόσμου, Καποδιστρίου 92, Πάτρα, ώρες 09:00 – 17:00), ενώ από τις 5 – 7 Δεκεμβρίου 2012 στην ευρύτερη Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Οι εξετάσεις στην περιφέρεια θα διεξαχθούν στις 5 Δεκεμβρίου στη Χαλανδρίτσα (Κέντρο Υγείας, ώρες 09:00 – 15:00), στις 6 Δεκεμβρίου στις Φαρές (Πνευματικό Κέντρο, ώρες 09:00 – 15:00) και στις 7 Δεκεμβρίου 2012 στο Αίγιο (Πολιτιστικό Κέντρο ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ. – Παλαιό Νοσοκομείο, ώρες 09:00 – 15:00).


Η οφθαλμολογική εξέταση του τοπικού πληθυσμού εντάσσεται στο πλαίσιο διεξαγωγής μεγάλου Πανελληνίου Προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Ελληνικής κοινής γνώμης γύρω από τα σοβαρά οφθαλμολογικά νοσήματα, με τίτλο «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη», το οποίο πραγματοποιείται από την Ελληνική Ομοσπονδία Οφθαλμολογικών Εταιρειών (Ε.Ο.Ο.Ε.), σε συνεργασία με την Οφθαλμολογική Εταιρεία Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΟΦ.Ε.Δ.Ε.Π.), με έδρα την Πάτρα.

Πρόκειται για μια συντονισμένη προσπάθεια ευαισθητοποίησης των Ελλήνων πολιτών στα σοβαρά νοσήματα του οφθαλμού, με κεντρικό τίτλο «Μαζί βλέπουμε τη ζωή ομορφότερη», η οποία έχει σαν στόχο την αναχαίτιση της ανοδικής πορείας των σοβαρών οφθαλμολογικών παθήσεων και στη χώρα μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ