2012-12-01 15:10:08
Φωτογραφία για Η ερωτική σκηνή της Μαρίας Σολωμού στο Αν και η Μαρίνα Καλογήρου που δεν μπορεί να είναι μοιραία
Πόσο φροντίζει τους ηθοποιούς του σχολίασε η Μαρία Σολωμού για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και πώς δεν μπόρεσε να του πει σε τίποτα όχι στην ταινία "Αν..." η Μαρίνα Καλογήρου.

"Ο Χριστόφορος μού ζήταγε να κάνω πράγματα, που εγώ σαν ηθοποιός από μόνη μου δεν θα τα επέλεγα. Αυτό είχε πολύ ενδιαφέρον. Έφυγα από αυτό που ξέρω να κάνω πολύ καλά και μου ζητήθηκε κάτι άλλο". Η Μαρίνα Καλογήρου μίλησε στην ιστοσελίδα tospirto.net για τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη νέα του ταινία "Αν..." και πώς έμαθε να δημιουργεί και να διασκεδάζει με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που είχε συνηθίσει μέχρι τώρα στη δουλειά της.

"Ο Χριστόφορος έχει γράψει το σενάριο, είναι ο σκηνοθέτης και ο πρωταγωνιστής παράλληλα. Οπότε το μέγεθος της δουλειάς του ήταν τόσο μεγάλο, που το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να τον υποστηρίζω. Ήταν αδύνατο, μέσα σε όλο αυτό που έκανε ο Χριστόφορος, εγώ να λέω "όχι, όχι" ή "δεν νομίζω". Θα τρελαινόταν! Δεν μπορούσα να του πηγαίνω κόντρα, έπρεπε οπωσδήποτε να είμαι μαζί του".


Κάποια στιγμή στη ζωή μου, έγινα μοιραία γυναίκα. Το έπαιξα, το βίωσα. Συνειδητοποίησα, όμως, ότι δεν ισχύει, είναι ψέμα.

Όσον αφορά την μοιραία πλευρά στην ζωή μιας γυναίκας τόσο στη δουλειά όσο και στη ζωή της είπε: "Παλιότερα, με γοήτευε αυτό το είδος, της γυναίκας αράχνη. Ήταν κάτι που με τράβαγε. Ήθελα να έχω στοιχεία από αυτό, πάντα μου άρεσαν αυτές οι γυναίκες. Κάποια στιγμή, έγινα μοιραία γυναίκα στις σχέσεις μου, στη ζωή μου. Το έπαιξα αυτό το πράγμα, το βίωσα. Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι αυτό το πράγμα δεν ισχύει, είναι ψέμα. Είναι ένας τρόπος που βρίσκουν κάποιες γυναίκες, που έχουν και μια ικανότητα να “το παίξουν”, για να είναι επιθυμητές και να έλκουν".

Η Μαρία Σολωμού και το τρένο στην ερωτική σκηνή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Η Μαρία Σολωμού καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για την για την ερωτική σκηνή μέσα σε ένα αυτοκίνητο με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο "Αν...". "Χτυπιόμασταν και γελούσαμε γιατί είναι πολύ φίλοι και με τον Πάνο (σ.σ. Μουζουράκη). Εκείνος δεν είχε πρόβλημα αλλά εμείς ήμασταν αμήχανοι γιατί είμαστε και φίλοι".

Όσο για την ταινία στο σύνολό της, η ηθοποιός δήλωσε πως είναι "πολύ Χριστόφορος, η αισθητική του Χριστόφορου. Ήξερα για την ταινία πριν τη γράψει, το συζητούσαμε πολύ, συζητούσαμε κάθε ρόλο. Και κάποια στιγμή με πήρε και μου πρότεινε το ρόλο. Η ταινία έχει πολύ ωραία εικόνα, ωραία φωτογραφία, είναι κάτι πολύ φρέσκο, πολύ αληθινό".

Η ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Αν..." παίζεται από τις 29 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους.

πηγή: cosmo
xespao
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ