2012-11-20 09:37:13
Φωτογραφία για Σε Διαδικτυακή δημοπρασία το GT-R του Γιουσέιν Μπολτ
Η Nissan θα προσφέρει μέσω Διαδικτυακής δημοπρασίας και για φιλανθρωπικούς σκοπούς, ένα μοναδικό GT-R Premium Edition, ειδικά βαμμένο στο χρώμα του... χρυσού, όπως τα μετάλλια του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Γιουσέιν Μπολτ. Μάλιστα, όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν στο ίδρυμα του σπουδαίου αθλητή.

Ο Γιουσέιν Μπολτ, ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, εκτός από την πάθος του για την ταχύτητα και τις επιδόσεις, διακατέχεται και από φιλανθρωπικά συναισθήματα. Για τον λόγο αυτό, ένα μοναδικό μοντέλο του GT-R , το "Bolt Gold", θα δοθεί στον πλειοδότη της παγκόσμιας Διαδικτυακής φιλανθρωπικής δημοπρασίας, που θα πραγματοποιηθεί στο eBay, από τις 22 Νοέμβριου έως τις 2 Δεκέμβριου.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί με βάση τις προδιαγραφές της χώρας του νικητή, ενώ αναμένεται να παραδοθεί στον τυχερό πλειοδότη τον Μάρτιο του 2013.

Εξάλλου, στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο πρόσφατος διαγωνισμός της Nissan στο Facebook, με έπαθλο ένα διήμερο στο Πήλιο με το crossover Nissan QASHQAI.

H ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη, καθώς οι φίλοι της Nissan στο Facebook ξεπέρασαν τους 9.000! Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, με νικητή τον Νίκο Αλεξανδρίδη.
Sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βλέπει μπροστά ο Ρότσα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βλέπει μπροστά ο Ρότσα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ