2012-11-20 09:35:46
Φωτογραφία για Βλέπει μπροστά ο Ρότσα
Το πρώτο δείγμα ήταν πολύ καλό κι αν μη το άλλο ελπιδοφόρο, αλλά η διάρκεια είναι τη ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν να δώσουν πολλά ματς σε... πρωτάθλημα και Europa League μέχρι τα Χριστούγεννα και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ετοιμάζει το απαιτούμενο rotation προκειμένου οι παίκτες του να διατηρήσουν τη φρεσκάδα που έβγαλαν απέναντι στον ΠΑΟΚ, να αποφευχθεί η κόπωση και οι τραυματισμοί.

Οι πρώτες αλλαγές θα γίνουν στο ματς της Πέμπτης απέναντι στη Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ (20:00), όπου είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν παίκτες που δεν έπαιξαν καν προχθές. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το 4-3-3 που εφάρμοσε στο πρώτο του ματς, ούτε θα υποβαθμίσει τη σημασία του αγώνα με τους Σλοβένους, παρότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες για το «τριφύλλι».

Σίγουρα εκτός μάχης είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ (σύντομα θα αρχίσουν επαφές για αποδέσμευση ή λύση συμβολαίου με τον Γάλλο αμυντικό) και Πίντο
. Ο Σο είναι πλέον πανέτοιμος και πιθανώς να είναι στην αποστολή στα ματς με Πλατανιά για το πρωτάθλημα ή Προοδευτική για το Κύπελλο που ακολουθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρότσα έδωσε ρεπό στους παίκτες του σήμερα, προπαραμονή του αγώνα με τη Μάριμπορ. Θέλησε έτσι να τους επιβραβεύσει για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και να τους αποφορτίσει.

Χαφ και φορ για Γενάρη

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν τροποποιεί τις μεταγραφικές προτεραιότητες για τον Παναθηναϊκό εν όψει της χειμερινής περιόδου. Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να σκοπεύουν να κινηθούν για επιθετικό χαφ κι έναν σέντερ φορ το Γενάρη. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Λατινικής Αμερικής και ειδικά της Αργεντινής αναμένεται να κάνει τις εισηγήσεις του.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται από την Πορτογαλία τα σενάρια περί πρόσληψης του Μανουέλ Καζούντα, ωστόσο είναι σαφής η απόφαση να παραμείνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα μέχρι το καλοκαίρι στον πάγκο. Άλλες πηγές από την Πορτογαλία μιλούν για πιθανή συνεργασία με τον Πάουλο Μενέσες, αλλά ο σκάουτερ της Σπόρτινγκ δύσκολα θα φύγει από τη Λισαβόνα.

* Έντονες παρατηρήσεις στους νεαρούς παίκτες της ομάδας για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Κώστας Ελευθεράκης. Αιτία στάθηκαν κάποια σχόλια σε βάρος του Ζεσουάλδο Φερέιρα οι Δώνης και Φουρλάνος. Πλέον… απαγορεύονται τα σχόλια για αγωνιστικά ζητήματα.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το 3ο Open Coffee στα Χανιά!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το 3ο Open Coffee στα Χανιά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ