2012-11-20 09:26:44
Φωτογραφία για ΜΕ... «ΣΥΝΤΑΓΗ» ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
Με την ενδεκάδα που είχε παρατάξει κόντρα στην Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σκοπεύει να ξεκινήσει τον Ολυμπιακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στο αυριανό παιχνίδι με την Σάλκε, όπως φάνηκε στις χθεσινές δοκιμές του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος για πρώτη φορά έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του.

Ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Ζαρντίμ αφορούσε το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μήτρογλου φαίνεται να «κερδίζει» τον Τζιμπούρ.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, έχοντας στα πλάγια τον Γκρέκο και τον Μανιάτη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μασάντο, Αμπντούν και Μήτρογλου. Πάντως, ο Ζαρντίμ σκέφτεται ακόμα τους Φουστέρ και Κοντρέρας, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Τζιμπούρ και Ντιακιτέ. Στην Αθήνα θα μείνουν οι Βλαχοδήμος, Τάτος και Ζαραδούκας που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα για το Champions League, ο Ντιόγκο που είναι σε «καραντίνα» και ο Λυκογιάννης που είναι τραυματίας από το ματς των Νέων με τη Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα.


Οι ερυθρόλευκοι ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ στις 9 το πρωί και υπολογίζεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο της Κολωνίας στις 12:15 (ώρα Ελλάδας) και στη συνέχεια θα μεταβούν οδικώς για το Γκελζενκίρχεν για την μεγάλη αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Σάλκε έχοντας στόχο φυσικά τη νίκη, η οποία θα τους φέρει ακόμα πιο κοντρά στην μεγάλη πρόκριση στην επόμενη φάση του champions league.

Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη μετά τον αγώνα, ενώ μαζί με τους παίκτες θα είναι οι Γιάννης Βρέντζος, Χουάνχο Λορένθο (πρώτη φορά), Γιάννης Μώραλης και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Απόψε το βράδυ, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από το κρίσιμο ματς στη "Veltins Arena" και ο Πορτογάλος τεχνικός θα πραγματοποιήσει τις τελευταίες του δοκιμές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Οι παίκτες του Θρύλου δεν θα είναι μόνοι τους στη Γερμανία καθώς οι περίπου 5.000 οπαδοί (ομογενείς αλλά και από γειτονικές χώρες) του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν το δικό τους ξεχωριστό χρώμα στη "Veltins Arena" και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ