2012-11-13 21:30:09
Φωτογραφία για Σάντος: « Η Ιρλανδία είναι σκληρή ομάδα »
Στο φιλικό ματς της εθνικής το βράδι της Τετάρτης στο Δουβλίνο, αναφέρθηκε ο Φερνάντο Σάντος. Υποστήριξε ότι η Ιρλανδία είναι δυνατή και σκληρή ομάδα και είπε πως θα δοκιμάσει νέους παίκτες και σχήματα, έχοντας όμως στόχο και το θετικό αποτέλεσμα.

« Το παιχνίδι με την Ιρλανδία θα είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες. Η Ιρλανδία είναι ομάδα που προσπαθεί να πάρει αποτέλεσμα σε κάθε ματς, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ιρλανδία είναι σκληρή ομάδα. Ναι, πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, αλλά κάποια φιλικά είναι αρκετά ανταγωνιστικά ματς», τόνισε ο Φερνάντο Σάντος.

Αναφέρθηκε και στο αν νοιάζεται για το αποτέλεσμα του φιλικού: « Ακόμη και να μην νικήσουμε , θέλω να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν είναι ρίσκο να βάλω νέους ποδοσφαιριστές. Από τη στιγμή που είναι στην εθνική, τους εμπιστεύομαι. Το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς».

Ο Σάντος παραδέχθηκε πως ο κόουτς των Ιρλανδών, ο πολύπειρος Τραπατόνι, είναι «ένας μεγάλος άνθρωπος του ποδοσφαίρου», ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί ο Σαμαράς , ενώ είπε πως σίγουρα θα ρίξει στο γήπεδο τον Χολέμπας, έναν παίκτη με ικανότητα να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ