2012-11-11 08:06:07
Φωτογραφία για 4.500 τόνοι σκουπιδιών πνίγουν την Αθήνα
Υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί σε περίπτωση βροχής!

Αφόρητη είναι πλέον η κατάσταση στο Λεκανοπέδιο και τις άλλες πόλεις της χώρας από τους τόνους σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί στους δρόμους εξαιτίας της απεργίας των εργαζόμενων στους δήμους Χθες έληξε η 48ωρη απεργία που είχε προκηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στους ΟΤΑ (ΠΟΕ-ΟΤΑ) ωστόσο σήμερα και αύριο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με αποχή από την εργασία τους.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων και την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα αποφασίσει στη νέα συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της. Χθες οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη, ενώ προηγουμένως συναντήθηκαν με τον υπουργό Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδη, ο οποίος τους μετέφερε ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις, αλλά θα γίνουν μετατάξεις των υπαλλήλων σε άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Οι εργαζόμενοι δεν καλύφθηκαν από τις διαβεβαιώσεις του υπουργού και προχωρούν σήμερα σε νέο συλλαλητήριο.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι η αποκομιδή, στην πρωτεύουσα έχει ξεκινήσει από την Πέμπτη, καθώς τα σωματεία εργαζομένων του δήμου Αθηναίων δεν ανήκουν στην πλειονότητά τους στην ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Παρ΄ όλα αυτά, στους δρόμους της πόλης υπάρχουν περίπου 4.500 τόνοι απορριμμάτων. Ημερησίως στην Αθήνα παράγονται 800 τόνοι σκουπιδιών.
Troktiko2
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ