2012-10-29 19:59:43
Φωτογραφία για Κασιδιάρης υπέρ Βαξεβάνη για τη λίστα
Έναν ακόμη υπερασπιστή στην πρωτοβουλία του να δημοσιεύσει την περίφημη λίστα, βρήκε ο Κώστας Βαξεβάνης στο πρόσωπο του Ηλία Κασιδιάρη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με κείμενο του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, παρότι επισημαίνει πως ο δημοσιογράφος στο παρελθόν «έχει επιτεθεί αδίκως και ανοικείως» στη Χρυσή Αυγή, δεν διστάζει ,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, να τον υποστηρίξει. Ο Ηλίας Κασιδιάρης τάσσεται υπέρ της δημοσιοποίησης της λίστας «όχι όμως ως εμπορικό προϊόν, αλλά δωρεάν στο διαδίκτυο προς ενημέρωση του λαού».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με αφορμή την δικαστική δίωξη του δημοσιογράφου αναφέρεται στις δικές του περιπέτειες με την δικαιοσύνη, μετά τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη, χαρακτηρίζοντας «χαλαρή» την δίωξη Βαξεβάνη σε αντίθεση με την δική του περίπτωση όπου «κινητοποιήθηκε τεράστια αστυνομική δύναμη καθώς «η Ασφάλεια βρέθηκε σε χρόνο μηδέν στην οικία μου, ενώ η Άμεση Δράση και η ομάδα ΔΙΑΣ αναζητούσαν από το πρώτο λεπτό το όχημά μου».


Στο κείμενό του μάλιστα, δικαιολογεί την απόφασή του να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου λέγοντας «Τελικά δε συνελήφθην, ούτε παρουσιάστηκα στις Αρχές, για να αποφύγω τη διαπόμπευσή μου από τα κανάλια της διαφθοράς, που θα πρόβαλαν για ώρες τη μεταφορά μου με χειροπέδες στο αυτόφωρο».

Τέλος, ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτίθεται στον εκπρόσωπο Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ., Ανδρέα Παπαδόπουλο, τον οποίο χαρακτηρίζει υβριστή της Χρυσής Αυγής, καθώς όπως καταγγέλλει «την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του ALPHA «Δημοσκόπηση» προχώρησε σε ένα όργιο ύβρεων κατά του Κινήματος, αλλά και των απλών οπαδών και ψηφοφόρων του. Αποκάλεσε τους βουλευτές και τα στελέχη μας «του κοινού ποινικού δικαίου, ανθρώπους της νύχτας και κουμπουροφόρους» και τους οπαδούς μας «ηλίθιους». Οι συγκεκριμένες αναφορές αποτελούν καραμπινάτη συκοφαντική δυσφήμηση, γι' αυτό και το πρωινό της επομένης, ο βουλευτής μας Πολύβιος Ζησιμόπουλος μήνυσε τον κ. Παπαδόπουλο. Στο πλαίσιο του αυτοφώρου η αστυνομία όφειλε να κινηθεί για τη σύλληψή του, καθώς ο εν λόγω τύπος δεν είναι καν εκλεγμένος βουλευτής. Όχι μόνο δεν έπραξαν κάτι τέτοιο οι Αρχές, αλλά την επομένη μέρα - και εντός του πλαισίου του αυτοφώρου - ο Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ζωντανά στην κρατική τηλεόραση!».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ