2012-10-27 21:52:16
Φωτογραφία για Η απάντηση του HOT DOC για τη λίστα Λαγκάρντ: Η αντίδραση τους απόδειξη της αλήθειας μας
Αυτή τη στιγμή έξω από τα γραφεία του περιοδικού HOT DOC, βρίσκονται άνδρες της Ασφάλειας. Το ίδιο συμβαίνει και έξω από το σπίτι του Κώστα Βαξεβάνη, όπως επίσης και έξω από φιλικά σπίτια. Δεν αποτελεί κάποια θεωρία συνομωσίας, ούτε ένα... παρατραβηγμένο σχόλιο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει από μόνο του, αυτό που καιρό αποτελεί κοινό μυστικό. Ότι δηλαδή, τόσο ο εκδότης του περιοδικού, όσο και οποιαδήποτε κίνηση της δημοσιογραφικής ομάδας παρακολουθείται κατά πόδας.

Αποδεικνύει όμως και ένα ακόμα πράγμα. Ότι η λίστα Λαγκάρντ, που δημοσίευσε σήμερα το έκτακτο τεύχος του HOT DOC είναι πέρα για πέρα αληθινή. Πρόκειται για μία μαζικότατη κινητοποίηση ενός κρατικού μηχανισμού που επιχειρεί να φιμώσει την ελεύθερη δημοσιογραφία.

Η ίδια λίστα, που σε 5 άλλα κράτη με τη δημοσιοποίησή της οδήγησε χιλιάδες μεγαλοκαταθέτες της Ελβετίας στα κρατικά ταμεία, στην Ελλάδα προκαλεί πανικό στο σάπιο σύστημα και επιχειρεί – σε μία ύστατη προσπάθεια να επιβιώσει – να καθίσει στο σκαμνί τον άνθρωπο που την έφερε στο φως της δημοσιότητας.΄

Η δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και του koutipandoras.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ