2012-10-27 16:33:31
Φωτογραφία για Στη λίστα Λαγκάρντ που δημοσιεύει το Hot Doc η οικογένεια Μπόμπολα (του Mega και του Έθνους)
Στη λίστα που δημοσιεύει σήμερα το Hot Doc υποστηρίζοντας ότι είναι η λίστα Λαγκάρντ, εντοπίζουμε ονόματα μελών της οικογένειας Μπόμπολα και συγκεκριμένα του pater familias Γιώργου και των παιδιών του Φώτη, Λεωνίδα και Μαρίας.

Η οικογένεια Μπόμπολα διατηρεί σήμερα ένα σημαντικό μετοχικό μερίδιο του τηλεοπτικού σταθμού Mega ενώ η οικογενειακή επιχείρηση "Πήγασος" εκδίδει ...την εφημερίδα Έθνος και αρκετά ακόμα έντυπα και site. Ναυαρχίδα της οικογένειας αποτελεί η κατασκευαστική εταιρία "Άκτωρ" η οποία για δεκαετίες σαρώνει στους διαγωνισμούς ανάθεσης δημοσίων έργων.

Τα ΜΜΕ της οικογένειας Μπόμπολα πρωταγωνίστησαν στις κατηγορίες κατά των πολιτικών που διαχειρίστηκαν ανεπιτυχώς τη λίστα Λαγκάρντ αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να τοποθετούνται επί των αποκαλύψεων του Hot Doc.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι διαχρονικά, υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος διατηρεί καλές προσωπικές και πολιτικές σχέσεις με την οικογένεια Μπόμπολα σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου που από την πρώτη στιγμή της θητείας του είχε να αντιμετωπίσει τη σκληρή κριτική του Mega και του Έθνους σε ό,τι κι αν έκανε.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ