2012-10-25 21:32:55
Φωτογραφία για Σμαράγδα Καρύδη | Η ηλικία της, οι πλαστικές και η δημοσιότητα
Η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε σιην εφημερίδα Real Life για το πώς αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά, τι σκέφτεται για τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και αν υπήρξε ποτέ ερωτευμένη με την εικόνα που παρουσιάζεται για εκείνη στα media.

«Γενικά με την απώλεια δεν τα έχω καλά, νομίζω. Προσπαθώ πάντως να το βλέπω ψύχραιμα το πέρασμα των χρόνων. Δεν θέλω να γίνω ρεζίλι κάποτε. Εννοώ να πάθω καμία τρέλα και να με δεις ξαφνικά φουσκωμένη σαν μπαλόνι με τεράστια χείλη. Βέβαια, επειδή δεν μου αρέσει αισθητικά αυτό, δεν νομίζω να το πάθω» λέει αρχικά η ηθοποιός που τον Αύγουστο έκλεισε τα 43 της χρόνια.

Παράλληλα, λίγο αργότερα πρόσθεσε σχετικά με το γεγονός ότι μεγαλώνει: «Eίμαι πολύ καλύτερα τώρα, εχώ πολύ λιγότερες ανασφάλειες απ΄όταν ήμουν 20, και είμαι πιο κοντά στον ευατό μου. Εντάξει, καλό θα ήταν  να είχα το μυαλό που έχω τώρα στα 20. (...) Από την άλλη, αν τα έκανες όλα στα 20, στα 40 τι θα έκανες;».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε ποτέ ερωτευμένη με την εικόνα της, όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα απο τα media και τα εξώφυλλα των περιοδικών, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Όχι, δεν ήμουν ποτέ! Η δημοσιότητα ήρθε ως αναγνώριση της δουλειάς μου. Μέχρι εκεί με ευχαριστεί. Άλλες φορές το βαριέμαι όλο αυτό. Όμως, δεν ξέρω πώς θα μου φανεί αν σταματήσει απότομα. Μπορεί και να με ενοχλήσει, δεν ξέρω».

tuned.gr
  
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τροφές φιλικές με το στομάχι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τροφές φιλικές με το στομάχι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ