2012-10-25 21:03:02
Φωτογραφία για Ηλίας Κασιδιάρης: Έχουμε καθαρά χέρια και το καθήκον να επιβάλλουμε απόλυτη κάθαρση! [video]
από το Γραφείο Τύπου

Έντονα απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής σε βουλευτές της ΝΔ, που προσπάθησαν να τον διακόψουν λέγοντας: "έχουμε κι εμείς καθαρά χέρια". Σε άλλο σημείο της εισήγησής του, ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε ότι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου παριστάνουν τις μωρές παρθένες και πως αν υπήρχε πολιτική βούληση, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα είχαν δώσει ήδη όλα τα ονόματα στη δικαιοσύνη.

Ο Η. Κασιδιάρης ρώτησε “γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;” για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Αιγαίου Κ. Μουσουρούλη οτι έχει ήδη ζητηθεί. “Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας... Ποιος καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!” απάντησε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του είπε: “Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια, ότι έχουμε καθαρά χέρια. Έχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση”! Σε ειρωνικό ύφος συνέχισε: “Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει τον ανάλογο όγκο για να εκτοπίζει τον αντίπαλο, αλλά ο... γίγας της επαναστατικής αριστεράς κυρ Φώτης Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροικανούς”…
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με Καλλιθέα στο Κύπελλο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με Καλλιθέα στο Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ