2012-10-23 12:50:28
Φωτογραφία για Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα
Κλειστοί παραμένουν πολλοί δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα λόγω των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν άτομα με αναπηρία αλλά και μαθητές από 18 δήμους της Αττικής.

Όπως καταγγέλλει η ΕΣΑμεΑ «στην παρούσα στιγμή πάνω από 70 χιλιάδες άτομα με αναπηρία βρίσκονται στις λίστες αναμονής των ΚΕΠΑ», καθώς όπως επισημαίνουν σε ένα μεγάλο ποσοστό έχει ανασταλεί, επί μακρό χρονικό διάστημα, η σύνταξη ή το επίδομα αναπηρίας και το βιβλιάριο υγείας, έως ότου επανεξετασθούν από τις Υγειονομικές Επιτροπές και εκδοθεί η σχετική γνωμάτευση.

Από την πλευρά τους, γονείς και μαθητές από 18 δήμους της Αν. και Δυτ. Αττικής, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το υπουργείο Οικονομικών, ζητούν να αρθεί το αδιέξοδο στις σχολικές μεταφορές.

Ειδικότερα, οι δήμαρχοι ζητούν την άμεση αύξηση των κρατικών επιχορηγήσεων προς την εκπαίδευση, που, όπως λένε, έχουν μειωθεί κατά 50% σε σχέση με πέρυσι και καλούν την κυβέρνηση να αποδώσει τα οφειλόμενα στους μεταφορείς, προκειμένου να ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ