2012-10-17 00:37:07
Φωτογραφία για Σλοβακία - Ελλάδα 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ).Βίντεο.
Η εθνική δεν βλέπονταν, όμως έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε με το γκολ του Σαλπιγγίδη το «χρυσό τρίποντο» με το 1-0 επί της Σλοβακίας! ....Ας ανάψουν και καμία λαμπάδα στον Καρνέζη.

 Ωραία το ιδανικό για μια ομάδα είναι να κερδίζει παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Ωστόσο δεν υπάρχει ούτε μισός άνθρωπος που να λέει πως προτιμά να χάνει από το να κερδίζει ακόμα και χωρίς ελκυστική μπάλα. Στο κάτω-κάτω η διαφορά μιας απλής ομάδας με μια μεγάλη είναι πως η μεγάλη καταφέρνει να παίρνει τους βαθμούς παίζοντας χάλια. Ε αυτή η Εθνική εδώ και μια δεκαετία όχι απλά είναι μεγάλη, αλλά είναι τεράστια είτε το γουστάρουν κάποιοι, είτε όχι. Ακόμα και χωρίς να παίζει καλά παίρνει νίκες σαν την σημερινή μέσα στην Μπρατισλάβα. Εκεί που το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος έκανε ένα τραγικό πρώτο μέρος, ένα κακό δεύτερο, αλλά επειδή έχει μαγκιά πήρε το τρίποντο με γκολ του Σαλπιγγίδη.

Man of the match: Με την Βοσνία έχασε μια μοναδική ευκαιρία (φυσικά όχι όπως αυτή του Γκέκα σε κενό τέρμα), αλλά σήμερα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πέτυχε ένα ακόμα κρίσιμο γκολ. Έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης και είναι δίκαια ο παίκτης του αγώνα.


Αδύναμος κρίκος: Είναι το μεγάλο αστέρι της Σλοβακίας. Αγωνίζεται στη Νάπολι, αλλά σήμερα ο Χάμσικ όχι απλά ήταν ο αδύναμος κρίκος αλλά με τις ευκαιρίες που έχασε στέρησε την δυνατότητα στην ομάδα του να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς.

Στο ύψος του: Ο Ορέστης Καρνέζης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό φαίνεται σε κάθε ματς. Και σήμερα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να επέμβει δυο-τρεις φορές και το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία, δείχνοντας πως φέτος είναι η χρονιά του.

Η γκάφα: Ως γκάφα συνολικά θα λέγαμε τις ευκαιρίες που έχασε ο Χάμσικ, αλλά από την άλλη να είναι καλά ο άνθρωπας που τις έχασε και κερδίσαμε Το στραγάλι: Άψογος ο Σκοτσέζος Κόλουμ δεν έκανε κανένα σημαντικό λάθος, για να μην πούμε κανένα συνολικά, δίνοντας ρεσιτάλ.

Το ταμείο του Gazzetta: Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Εννοείται πως το ιδανικό θα είναι να βλέπεις την ομάδα σου να παίζει μπάλα και να κερδίζει, αλλά αν δεν μπορέσει να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον ας κερδίζει. Αυτό έκανε σήμερα η Εθνική. Κοίταξε την άμυνα, ήταν τυχερή και στο τέλος πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. Έφτασε στην πρώτη θέση τη Βοσνία και με τη ρέντα που έχει θα πάει εκεί μέσα θα κερδίσει και θα προκριθεί, τόσο απλά...

Οι συνθέσεις:

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Κούτσιακ, Ζαμπάβνικ, Σκρτελ, Σάλατα, Μπρέζνανικ, Πετσόβσκι, Κούτσκα (82’ Γκουεντέ) , Σάπαρα, Χάμσικ, Στοχ (69΄ Βάις), Ντούρις (71’ Χολόσκο).

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σιόβας (76’ Φωτάκης) , Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Νίνης (66’ Καραγκούνης), Γκέκας (59’ Μήτρογλου), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης.

Έφτασε τη Βοσνία στους δέκα πόντους και ελπίζει σε πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τώρα όλοι εσείς που ετοιμάζεστε να κράξετε και που σας ενδιαφέρουν μόνο τα σωματεία, ας παίζουν μπαλάρα οι ομάδες σας και ας χάνουν με 5-0. Η Εθνική ακόμα και έτσι θα κερδίζει γιατί πολύ απλά έχει μέταλλο και πολλά κιλά καρύδια και αν συνεχίσει έτσι, είναι ικανή όχι μόνο να προκριθεί, αλλά και να πάει και καλά στην τελική φάση του Μουντιάλ (κρατήθηκα μην γράψω κάτι πολύ πιο extreme πάνω στην χαρά μου)!!!          

                                                                                                                gazzetta.gr    
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ