2012-10-12 18:53:41
Φωτογραφία για Βίντεο ΣΟΚ 15χρονης λίγο πριν αυτοκτονήσει!!
Σοκ προκαλεί το βίντεο που ανέβασε δεκαπεντάχρονη κοπέλα από τον Καναδά, σχετικά με παρενοχλήσεις που δεχόταν και λίγες μέρες μετά αυτοκτόνησε. Η νεαρή κοπέλα, «παρασύρθηκε» από άγνωστους φίλους της στο διαδίκτυο οι οποίοι την παρότρυναν να φωτογραφηθεί καθώς όπως της έλεγαν είναι πανέμορφη.

 Στην συνέχεια, όταν η κοπέλα το έκανε την απειλούσαν πως θα δείξουν την φωτογραφία της παντού, με αποτέλεσμα η οικογένεια της κοπέλας να αναγκαστεί μέχρι και να αλλάξει την κοπέλα σχολείο και να την πάει κάπου που δεν την γνωρίζει κανείς. Όμως κι εκεί δεν βρήκε την ησυχία της καθώς η νεαρή κοπέλα έμπλεξε σε μία σχέση με κάποιον μεγαλύτερο που ήταν δεσμευμένος.

Όταν μάλιστα η κοπέλα έμαθε αυτόν τον παράνομο δεσμό της επιτέθηκε μπροστά στους συμμαθητές της με αποτέλεσμα να νιώσει πολύ άσχημα. Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για την δεκαπεντάχρονη, η οποία αρχικά ανέβασε το βίντεο που εξηγεί την θλιβερή ιστορία της και στη συνέχεια, λίγες ημέρες αργότερα βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο της.

 

........................................................................................................................................
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ