2012-10-10 09:41:03
Φωτογραφία για Λίστα με 800 πολιτικούς στέλνει ο Νάκος για το ποιοι ελέγχονται από το ΣΔΟΕ
Λίστα με τα ονόματα 800 πολιτικών, δηλαδή όλων των υπόχρεων υποβολής δηλώσεων «Πόθεν Εσχες» από το 1974 έως σήμερα θα στείλει ο πρόεδρος... της επιτροπής «Πόθεν Εσχες», Θανάσης Νάκος στον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, για να λάβει μια απάντηση για το ποιοι από αυτούς ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.

Ο κ. Πεπόνης, στο αίτημα του κ. Νάκου να ενημερωθεί η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για το ποιοι πολιτικοί ελέγχονται από το ΣΔΟΕ, απάντησε πως δεν μπορεί να του στείλει ολόκληρη τη λίστα με τους πολιτικούς.Κάτι το οποίο είχε επισημάνει και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Στυλιανός Στασινόπουλος, ενώπιον την επιτροπής τη Δευτέρα, όταν είχε αναφέρει πως ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο να στείλει τα ονόματα στη Βουλή, ωστόσο δεν του δίνει την άδεια για κάτι τέτοιο ο κ. Πεπόνης.

Ωστόσο, ο κ. Πεπόνης, διευκρινίζει στην επιστολή του αν και δεν μπορεί να στείλει ολόκληρη τη λίστα στη Βουλή, ίσως, αν ο κ. Νάκος του έστελνε κάποια ονόματα, να μπορούσε να απαντήσει με ένα ναι ή με ένα όχι για το αν ελέγχονται.


Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της επιτροπής «Πόθεν Εσχες» της Βουλής ετοιμάζεται να στείλει στον κ. Πεπόνη λίστα με όλους τους υπόχρεους υποβολής δηλώσεων «Πόθεν Εσχες» από το 1974 έως και σήμερα, δηλαδή μια λίστα με 800 ονόματα περίπου.

Συνεργάτες του προέδρου της επιτροπής «Πόθεν Εσχες» της Βουλής τονίζουν πως «αν ο κ. Πεπόνης μας απαντήσει τότε θα βρούμε ποιοι πολιτικοί ελέγχονται αφού στην ουσία του στέλνουμε όλους τους εν ζωή πολιτικούς» αναφέρουν συνεργάτες του κ.Νάκου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ