2012-09-20 22:07:03
Φωτογραφία για Ο Ελ Γκρέκο... στο λιμάνι Ηρακλείου!
Ο Ελ Γκρέκο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, έστω και σε φωτογραφίες! Στα πλαίσια εξωστρέφειας, προγραμματισμού και σύνδεσης της ιστορίας μας με τους επισκέπτες μας (κρουαζιέρα και καθημερινοί τουρίστες), ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, ο Δήμος Ηρακλείου και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, διοργανώνουν υπαίθρια φορητή έκθεση φωτογραφίας από τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας EL GRECO, του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, που μέρος της γυρίστηκε στο λιμάνι Ηρακλείου.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, σκοπός της έκθεσης είναι να προβληθεί, μέσα από 60 περίπου φωτογραφίες - έργα η ιστορία και ο πολιτισμό της Κρήτης, τιμώντας τον EL GRECO που γεννήθηκε στο νησί.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:30μ.μ, στην είσοδο του βόρειου λιμενοβραχίονα (ΚΟΥΛΕ), από τον κ. Γιάννη Κουράκη, Δήμαρχο Ηρακλείου, τον κ. Ιωάννη Μπρα, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και τον κ. Εμμανουήλ Αλιφιεράκη, Πρόεδρο Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η έκθεση θα διαρκέσει δύο μήνες, σε μία σειρά από ειδικά ξύλινα ταμπλό, που έχουν κατασκευαστεί για την περίσταση και θα τοποθετηθούν στο χώρο όπου έγιναν τα γυρίσματα.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ