2012-09-03 13:06:08
Φωτογραφία για ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ... ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΑΛ Μ. Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!
Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Γρανάδα με 3-0 το βράδυ της Κυριακής (2/9), είχαν ένα… background που αφορούν τις σχέσεις του ποδοσφαιριστή με τους συμπαίκτες, αλλά και την ψυχολογική του κατάσταση που, όπως φάνηκε, δεν είναι και στα καλύτερα της.

Σύμφωνα με τη μαδριλένικη «As» ο Πορτογάλος σούπερ σταρ το Σάββατο (1/9) ζήτησε να συναντηθεί με το πρόεδρο των «μερένχες» Φλορεντίνο Πέρεθ, για να συζητήσουν το μέλλον του Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ραντεβού του με τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ έριξε… την βόμβα του, ζητώντας να αποχωρήσει από την ομάδα και αυτό γιατί υπαρχει αλλαγή στην σχέση του με αρκετούς συμπαίκτες του. Μάλιστα φημολογείται ότι οι σχέσεις με τον μέχρι πρότινος «κολλητό» του Μαρσέλο δεν είναι και οι καλύτερες και ο ίδιος έχει... πληγωθεί από αυτό!

Η αιτία που τα... «έσπασε» με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ήταν γιατί εκείνος υποστήριξε ότι ο Ικέρ Κασίγιας θα έπρεπε να κερδίσει την «Χρυσή Μπάλα», ένα τίτλο που τόσο πολύ θέλει να κατακτήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού θα είναι της απόλυτης κυριαρχίας του, έναντι του Λιονέλ Μέσι. Μέσα σε όλα αυτά ο Πορτογάλος ήρθε σε ρήξη και με τον συμπατριώτη του και επίσης «κολλητό» του, Πέπε!


Η αντίδραση του Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν άμεση, καθώς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, επικοινώνησε με τον μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζορζ Μέντες, για να μάθει τι ακριβώς είναι αυτά που του είπε ο «CR7», με τον τελευταίο να δηλώνει άγνοια...

Η κατάσταση σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι αφόρητη για τον ηγέτη των Μαδριλένων, αφού πλέον έχει φτάσει στο σημείο να μην μιλάει σχεδόν με κανένα στην προπόνηση και να είναι όλη την ώρα μόνος του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Bαλδεμπέμπας!

Από την πλευρά της η διοίκηση με πρώτο τον Πέρεθ εκτιμά πως το όλο ζήτημα θα πρέπει να λυθεί στο εσωτερικό της ομάδας και δεν πιστεύει πως το πρόβλημα του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το οικονομικό, αφού στο συμβόλαιο του που λήγει τον Ιούνιο του 2015, έχει ετήσιες απολαβές ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ!

«Είναι επαγγελματικό το ζήτημα και ο σύλλογος ξέρει γιατί δεν πανηγύρισα τα γκολ, γιατί δεν είμαι χαρούμενος. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν», τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αγώνα με την Γρανάδα στέλνοντας το... μήνυμα του στην διοίκηση και τον Ζοσέ Μουρίνιο που μάλλον θα πρέπει να επέμβει για να διορθωθεί η όλη κατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ