2012-09-03 09:11:03
Φωτογραφία για Μεγάλες βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο
Υπάρχουν αρκετά σέρουμ στην αγορά, που βοηθάνε στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Δυστυχώς όμως πολλά από αυτά είναι «απάτη» και δεν πραγματοποιούν όσα υπόσχονται.

Πριν αγοράσεις κάποιο προϊόν, κάνε μια ερεύνα αγοράς, ενημερώσου, διάβασε και ρώτα κάποιον ειδικό. Συνήθως τα προϊόντα που κάνουν δουλειά είναι πιο ακριβά από τα άλλα. Είναι όμως προτιμότερο να δώσεις κάτι παραπάνω, από το να πετάξεις έστω και λίγα χρήματα.

Το ελαιόλαδο αποτελεί μία από τις καλύτερες σπιτικές θεραπείες για τις κοντές βλεφαρίδες. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει το δέρμα φυσικά, έτσι θα παρατηρήσεις ότι και η περιοχή των ματιών θα δείχνει πιο νεανική και ανανεωμένη.

Για να χρησιμοποιήσεις το ελαιόλαδο, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να εφαρμόσεις λίγο στα βλέφαρά σου κάθε βράδυ, φροντίζοντας να κάνεις μασάζ στην περιοχή των βλεφαρίδων.Το πρωί, απλά πλύνε το πρόσωπό σου με ένα ήπιο καθαριστικό και χλιαρό νερό.


Τέλος η βαζελίνη είναι εξίσου μια καλή λύση, βεβαιώσου όμως πρώτα ότι η περιοχή των ματιών είναι καθαρή, και ότι στεγνή. Πάρε μια μικρή ποσότητα με τον αντίχειρα και τον δείκτη. Τρίψε τα δύο δάχτυλα μαζί, έτσι ώστε να αραιώσει αρκετά η βαζελίνη.

Κλείσε το ένα μάτι και να εφάρμοσε με τα δάχτυλά σου τη βαζελίνη, ξεκινώντας από τη ρίζα των βλεφαρίδων έως την άκρη. Μην τραβάς τις βλεφαρίδες γιατί μπορεί να πέσουν ή να καταστραφούν.

Επανάλαβε τη διαδικασία και για το άλλο μάτι, και στη συνέχεια να απήλαυσε έναν ξεκούραστο ύπνο. Το πρωί, βεβαιώσου ότι έχεις ξεπλύνει καλά τη βαζελίνη, πριν από την εφαρμογή κάθε είδους μακιγιάζ. Η βαζελίνη δεν θα βοηθήσει μόνο στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων, αλλά θα παρατηρήσεις επίσης μια αλλαγή στην ποιότητα τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πνιγμός στη Ραφήνα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πνιγμός στη Ραφήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ