2012-08-11 12:51:02
Φωτογραφία για Κίνημα Δεν Πληρώνω: Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
Όσο η ΔΕΗ θα στέλνει τους δήμιους να κόβουν το κοινωνικό αγαθό, που λέγεται ηλεκτρικό ρεύμα, απο φτωχά νοικοκυριά, τόσο οι συναγωνιστές του Κινήματος μας θα τρέχουν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή - στο μέτρο των δυνατοτήτων μας πάντα, να επανασυνδέουν το κομμένο ρεύμα.

Όποιος περίμενε ότι ο αφόρητος καύσωνας του καλοκαιριού θα ευαισθητοποιούσε τους "αρμόδιους" καρεκλοκένταυρους και δεν θα καταδίκαζαν σε θερμοπληξία, άρρωστους, βρέφη, υπερήλικες και γενικά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, θα έκανε μεγάλο λάθος.

Χθες, ημέρα Παρασκευή, δεχτήκαμε πάρα πολλές αγωνιώδεις εκκλήσεις απο καρκινοπθείς, διαβητικούς , καρδιοπαθείς που τους έκοψαν αιφνιδιαστικά το ρεύμα.

Η αναλγησία της ΔΕΗ μάλιστα είναι τόσο έντονη που κόβουν το ρεύμα Παρασκευή, μη δίνοντας την δυνατότηατα εξεύρεσης οποιασδήποτε λύσης μέσα στο τριήμερο μιας και τα γραφεία της ΔΕΗ είναι κλειστά. Εμείς είχαμε όλους τους διαθέσιμους συναγωνιστές σε εγρήγορση από νωρίς το πρωί: και ρεύματα συνδέσαμε και φτιάξαμε πανό και τα αναρτήσαμε, αργά το βράδυ.Ενόσω αναρτούσαμε τα πανό δκάδες αυτοκίνητα αναγνώριζαν τις κίτρινες σημαίες και τα σύμβολα μας και μας χαιρετούσαν κορνάροντας.

kinimadenplirono.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ