2012-07-29 16:54:46
Φωτογραφία για Πακιστανοί με καδρόνια επιτέθηκαν και χτύπησαν ζευγάρι Ελλήνων
Αφιερωμένο στους κυρίους Π.Κωνσταντίνου και τον καινούργιο του σύμβουλο Τζαβέντ Ασλάν,που κάθε μέρα βλέπουν ρατσιστικές και ληστρικές επιθέσεις Ελλήνων (από αστυνομικούς μέχρι γριές έχουμε δει να βγαίνει ανακοίνωση) κατά των "φιλήσυχων Πακιστανών" που όπως πάνε να μας το περάσουν δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα με την θέληση τους αλλά με διακτινισμό τύπου STAR TREK.

Να είστε σίγουροι πως κι αυτό το περιστατικό θα το καταγγείλουν ως ρατσιστικό που εξαγρίωσε τους Πακιστανούς και τους έκανε να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους...Γιατί όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι εδώ και καιρό (γιατί αυτό τους βολεύει για τέτοιες περιπτώσεις) η αστυνομία τους κλέβει και συνεργάζεται με την Χ.Α για να τους δέρνει...Επομένως έχουν έτοιμη την δικαιολογία στο δικαστήριο.

Λοιπόν κύριοι της τρικομματικής κυβέρνησης πάρτε μέτρα και αρχίστε ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ γιατί αν δεν το έχετε πάρει είδηση η ΑΘΗΝΑ είναι ένα ΚΑΖΑΝΙ που βράζει...Και δυστυχώς έχετε αφήσει για μάγειρες σ αυτό το ΚΑΖΑΝΙ άτομα που είναι αρχισέφ στο να δημιουργούν ΕΚΡΗΚΤΙΚΆ μείγματα.


Οι άνθρωποι αυτοί στα πλαίσια του αντιρατσισμού έχουν δημιουργήσει εγκληματική συμμορία και ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες για να ξυλοκοπούν ακόμακαι όποιον τους στραβοκοιτάξει...Το ίδιο συνέβη και σε οπαδό του Ολυμπιακού στη συγκέντρωση της Νίκαιας που τον χτύπησαν στο κεφάλι,χωρίς καν να τους πειράξει ή να μπορεί να τους απειλήσει καθώς ήταν μόνος του,ανάμεσα σε εκατοντάδες.(φώτο)

Το παιχνίδι δεν έχει χαθεί ακόμα.Ευτυχώς δεν έχουμε ακόμα νεκρό και η κατάσταση σώζεται.

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ...Δεν υπάρχει κανένα πολιτικό κόστος όταν πρόκειται να προλάβετε καταστάσεις μη αναστρέψιμες Το περιστατικό όπως μας το είπαν αυτόπτες μάρτυρες..

Ένα πολύ περίεργο περιστατικό έγινε χτες τη νύχτα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Μεταξουργείου γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου...Ομάδα που αποτελούσαν 15 με 20 Πακιστανοί... με ρόπαλα και καδρόνια ...κυνηγούσε  και προσπαθούσε με μανία να επιτεθεί σε ζευγάρι Ελλήνων που ήταν σε μηχανή μικρού κυβισμού.Από την μανία των Πακιστανών τελικά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν οι δυο Έλληνες και αν δεν είχε επέμβει έγκαιρα και σωτήρια η αστυνομία σήμερα θα μιλούσαμε για φριχτό ΕΓΚΛΗΜΑ (λιντσάρισμα) και θα είχαμε ΑΛΛΑ...Δεν θέλω να πω την συνέχεια την καταλαβαίνετε όλοι..

Η αστυνομία επενέβη ΕΥΤΥΧΩΣ αμέσως από τα τηλεφωνήματα κατοίκων και κατάφερε έπειτα από μάχη σώμα με σώμα να συνέλαβει 3 Πακιστανούς...

Το newsit δεν ξέρω αν κάνει λάθος την ώρα και την περιοχή ή αναφέρει κι άλλο περιστατικό...ή το ίδιο λανθασμένα.Αν είναι διαφορετικό τότε μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο.Αν όχι τότε έχουν λάθος πληροφόρηση.

Δείτε τι γράφει το newsit.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία γύρω στις 02:30 σήμερα τα ξημερώματα μια ομάδα δέκα περίπου πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου επιτέθηκε σε δύο Έλληνες που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο και τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Πρόκειται για μια 19χρονη γυναίκα και έναν 20χρονο άνδρα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής. Μάλιστα η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι ενώ ο άνδρας έχει τραύμα στο κεφάλι.

Λίγα λεπτά αργότερα δύο από τους τρεις συλληφθέντες Πακιστανούς αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς που έτρεξαν να επέμβουν, αντιστάθηκαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία για να αποφύγουν τη σύλληψη τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη γιατί οι πακιστανοί επιτέθηκαν στα συγκεκριμένα άτομα και αν είχε προηγηθεί κάτι νωρίτερα.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ