2012-07-10 23:35:05
Φωτογραφία για Διαφωνεί ο Βενιζέλος με την τακτική «βήμα προς βήμα»
Η πρώτη διαφωνία στα σπλάχνα του κυβερνητικού συνασπισμού έχει αρχίσει να διαφαίνεται, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος φαίνεται να διαφωνεί με την τακτική Στουρνάρα, η οποία όπως σημειώνεται από το ΠΑΣΟΚ, είναι συνολική τακτική της κυβέρνησης της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά. Η στάση που κράτησε στο Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία η Ευρώπη δεν είναι έτοιμη για συζητήσεις για επιμήκυνση, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη γραμμή που προκρίνει η Ιπποκράτους για μία πιο επιθετική πολιτική.

Συγκεκριμένα, η διαφωνία έγκειται «στην τακτική βλέποντας και κάνοντας που έχει εγκαινιάσει το Μαξίμου» καθώς ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φέρεται να επιθυμεί την υιοθεσία μίας πιο «σκληρής διαπραγματευτικής γραμμής», καθώς ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έδαφος έχει προλειανθεί από την θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών.

Απόρροια αυτής της πρώτης διαφωνίας του κυβερνητικού συνασπισμού είναι και η συνάντηση που ζήτησε για αύριο ο κ. Βενιζέλος με τον πρωθυπουργό και τον τρίτο κυβερνητικό εταίρο, Φώτη Κουβέλη, παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ