2012-07-10 09:01:07
Φωτογραφία για Follow us on Facebook Subscribe to our RSS feed ΕΙΔΗΣΕΙΣ  »  Κατεχομενα  »  ΚΥΠΡΟΣ Την 17χρονη Ελένη επισκέφθηκε ο Κιουτσιούκ στο ”πανεπιστημιακό” νοσοκομείο
Την 17χρονη Ε/κ Ελένη που νοσηλεύεται στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείου «Εγγύς Ανατολής» (YDU) με πρόβλημα αρρυθμιών, το οποίο αντιμετωπίστηκε με τη χρήση ραδιοκυμάτων υψηλής συχνότητας, επισκέφθηκε σήμερα ο λεγόμενος πρωθυπουργός, Ιρσέν Κιουτσιούκ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Κιουτσιούκ δήλωσε αμέσως μετά ότι ήθελε να ευχηθεί στην Ελένη περαστικά πριν βγει από το νοσοκομείο, καθώς σήμερα αναμένετο να πάρει εξιτήριο. Η Ελένη, ανέφερε, μεταβαίνοντας στο «πανεπιστημιακό» νοσοκομείο, ανέκτησε την υγεία της με μια επέμβαση που μπορεί να γίνει σε μετρημένα κέντρα στον κόσμο.

Αυτό δείχνει τη σημασία του επιπέδου στον τομέα της υγείας, στο οποίο έχει φθάσει το ψευδοκράτος, σημείωσε λέγοντας ότι αυτή η επέμβαση δεν μπόρεσε να γίνει σε πολλά κέντρα στον κόσμο, ενώ στην Τουρκία γίνεται σε πολύ λίγα.

Ο κ. Κιουτσιούκ ευχαρίστησε γι’ αυτό όσους επενδύουν στον τομέα της υγείας στα κατεχόμενα και σε όσους συνέβαλαν στο να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η επέμβαση, λέγοντας ότι «ευχήθηκα περαστικά στην μικρή Ελένη».


Ο «πρόεδρος» της «καρδιολογικής κλινικής» του «πανεπιστημιακού» νοσοκομείου, δρ Μπαρίς Οκσούν ανέφερε ότι η ασθενής αποτάθηκε κοντά τους με προβλήματα αρρυθμιών στην καρδιά που οφείλονταν σε ταχυπαλμίες, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με την χρήση ραδιοκυμάτων υψηλής συχνότητας.

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του «πανεπιστημίου εγγύς ανατολής», δρ Σουάτ Γκιουνσέλ ανέφερε ότι στο νοσοκομείο τους το 10% των ασθενών προέρχεται από τις ελεύθερες περιοχές. Στόχος τους, είπε, ακολουθώντας την τεχνολογία να φτάσουν σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα στον τομέα της υγείας.

Να σημειωθεί ότι περισσότερα στοιχεία πέραν του μικρού ονόματος της 17χρονης Ε/κ ασθενούς δεν αναφέρονται στην είδηση.

http://www.onlycy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ