2012-07-09 09:00:06
Φωτογραφία για Καλοκαιρινές προσφορές για την απόκτηση αυτοκινήτου DACIA!
Οι ευκαιρίες στη Dacia συνεχίζονται και το καλοκαίρι! Αποκτήστε το μοντέλο της επιλογής σας από όλη τη γκάμα Dacia με όφελος έως 2.180€!

Αναλυτικά οι προσφορές της Dacia:

SANDERO

Το Sandero με τις γενναιόδωρες διαστάσεις και τις δυναμικές γραμμές προσφέρεται με 8.040€ (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Dacia που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και το όφελος απόσυρσης).

SANDERO STEPWAY

Το Sandero Stepway με το cross over look υπόσχεται οδηγικές εμπειρίες με άρωμα περιπέτειας και αέρα ελευθερίας και προσφέρεται από 9.820€ (συμπεριλαμβάνεται προσφορά Dacia 500€ που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα και το όφελος απόσυρσης).

DUSTER

To Duster, το best seller της Dacia με τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και τις εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες, προσφέρεται από 12.920€ (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης).


Ειδικά για τον Ιούλιο, το Duster Laureate 1.5 dCi 110hp 4X4 προσφέρεται με 17.870€ (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης και όφελος 750€ που ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα).

LOGAN PICK-UP*

Το προσιτό, ανθεκτικό και πρακτικό Logan Pick-Up προσφέρεται από 12.850€ (συμπεριλαμβάνεται το όφελος απόσυρσης).

*Η προσφορά για το Logan Pick-Up ισχύει μόνο για αυτοκίνητα σε απόθεμα καθώς το μοντέλο δεν εισάγεται πλέον στη χώρα μας.

Το πρόγραμμα προσφορών Dacia ισχύει για πελάτες λιανικής έως 31/07/2012.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ