2012-07-06 23:30:06
Φωτογραφία για BMW Bike Collection 2012: Νέα σχεδίαση και συναρπαστικές αποχρώσεις
Οι ποδηλατόδρομοικαι τα μονοπάτια θα αποκτήσουν νέο χρώμα και ζωντάνια φέτος το καλοκαίρι, με τους ανανεωμένους χρωματικούς συνδυασμούς που λανσάρουν τα ποδήλατα BMW για το 2012.

Τα BMW Cruise Bikeκαι Mountainbike Enduro κυκλοφορούν με νέα σχεδίαση και συναρπαστικές αποχρώσεις. Μαζί με τα Touring Bike, Mountainbike Cross Country και BMW M Carbon Racer Bike, τα νέα ποδήλατα BMW υπόσχονται άφθονη απόλαυση για όλους τους αναβάτες.

Η τεχνική τους αναβάθμιση εγγυάται την ανώτερη ποιότητα ενός γνήσιου προϊόντος BMW. Όλα τα ποδήλατα BMW συνοδεύονται από μία παράδοση 60 χρόνων και την τεχνογνωσία που εφαρμόζουν οι μηχανικοί της BMW. Τα ποδήλατα BMW δημιουργούνται από άτομα που αγαπούν τους δρόμους και τις αποδράσεις στην ύπαιθρο.

Το 2012 BMW Mountainbike Enduro δεν κάνει συμβιβασμούς. Οι μηχανικοί της BMW εφοδίασαν το off-road ποδήλατο με βελτιωμένο σκελετό στον οποίο δεν χρησιμοποιείται ούτε ένα εξάρτημα μαζικής παραγωγής, τα πάντα εξελίσσονται εσωτερικά
. Η άριστη συμπεριφορά και οι εξατομικεύσιμες ρυθμίσεις προσφέρουν μέγιστη άνεση και εξαιρετική ασφάλεια σε κάθε είδους διαδρομές – όπως επιβεβαιώθηκε σε ανεξάρτητες δοκιμές στις οποίες υποβάλλονται τα ποδήλατα BMW πέραν των στάνταρ ελέγχων. Ένα σετ τροχών της Crank Brothers χαρίζει στο 2012 Enduro μεγαλύτερη ακαμψία και βελτιωμένα χαρακτηριστικά στις κατηφόρες. Και όλα αυτά συνδυάζονται με μία εντυπωσιακή σχεδίαση. Τμήματα των ακτίνων είναι βαμμένα σε φωτεινό πράσινο και χαρίζουν στο ποδήλατο ακαταμάχητη εμφάνιση, κυρίως εν κινήσει. Το πράσινο επαναλαμβάνεται και στη σέλα. Το ποδήλατο είναι μαύρο μεταλλικό που δημιουργεί μία έντονη οπτική αντίθεση.

Το 2012 BMW Cruise Bike είναι μία μοναδική πρόκληση για να απολαμβάνεις τη ζωή σε δύο τροχούς. Ακόμα και τις γκρίζες βροχερές ημέρες, τα πολύχρωμα νέα Cruise Bikes δίνουν φως και λάμψη στους δρόμους και τα πάρκα. Οι τροχοί είναι πράγματι εντυπωσιακοί: η σχεδίαση 'ακτινικών' και διασταυρωμένων ακτίνων συνδυάζεται με κορυφαία σταθερότητα και εντυπωσιακό στυλ. Οι ζάντες των ασημί Cruise Bikes έχουν μία χρωματιστή ρίγα που επαναλαμβάνεται στο τιμόνι και τη σέλα. Οι νέοι χρωματικοί συνδυασμοί σε ασημί/πράσινο, ασημί/ βυσσινί, ασημί/πορτοκαλί, λευκό/μπλε και λευκό χαρίζουν μοναδική εμφάνιση. Επίσης, τα Cruise Bikes διατίθενται σε μοντέρνα λευκή απόχρωση – αμιγώς λευκή ή με μπλε πινελιές. Είκοσι επτά σχέσεις και ένα πλήρως ρυθμιζόμενο τιμόνι προσφέρουν στους αναβάτες πλήρη ευελιξία κινήσεων.Τη γκάμα ποδηλάτων BMW ολοκληρώνει το εκδρομικό μοντέλο 2012 BMW Touring Bike, το ευέλικτο σπορ 2012 BMW Mountainbike Enduro, το γρήγορο BMW M Carbon Racer και το παιδικό Kidsbike για λιλιπούτειους αναβάτες.

Όλα τα Ποδήλατα BMW 2012 και ο σχετικός εξοπλισμός διατίθενται στο Δίκτυο Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW και στο διαδίκτυο στο www.bmw-shop.com.

Χαρακτηριστικά:

BMW Mountainbike Enduro 2012 (μεταλλικό μαύρο/πράσινο)

Ύψος σκελετού: M (45 cm), L (50 cm)

Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός/πίσω αναρτήσεις με σύνδεσμο Horst, σχεδίαση BMW

Πιρούνι: Fox 32 RL O/B trail, διαδρομή 140 mm

Αμορτισέρ: Fox Float RP2 BV

Μετάδοση: Shimano Deore XT, 30-σχέσεων

Βάρος: 14,8 kg

BMW Cruise Bike 2012 (ασημί/πράσινο, ασημί/ βυσσινί, ασημί/πορτοκαλί, λευκό/μπλε και λευκό)

Ύψος σκελετού: S (41 cm), M (46 cm), L (51 cm), XL (55 cm)

Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός ανάρτηση, σχεδίαση BMW

Πιρούνι: Suntour NCX-D, διαδρομή 75 mm

Τιμόνι: BMW Original Trekking,ματ ασημί

Βάρος: 13,9 kg

BMW Touring Bike 2012 (μαύρο/καφέ)

Ύψος σκελετού: S (41 cm), M (46 cm), L (51 cm), XL (55 cm)

Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός ανάρτηση, σχεδίαση BMW

Πιρούνι: Suntour NCX-D-26’’, διαδρομή 75 mm

Τιμόνι: BMW Original Trekking, ματ μαύρο

Βάρος: 16,3 kg

BMW Mountainbike Cross Country 2012 (pearl white)

Ύψος σκελετού: M (47 cm), L (52 cm), XL (55 cm)

Σκελετός: Αλουμινένιος, εμπρός/πίσω αναρτήσεις, σχεδίαση BMW

Πιρούνι: Fox 32 RL O/B πιρούνι trail, διαδρομή 100 mm

Αμορτισέρ: Fox Float RP2 BV με βαλβίδα υποστήριξης

Μετάδοση: Shimano Deore XT, 30 σχέσεων

Βάρος: 12,9 kg

BMW M Carbon Racer (ανθρακονήματα)

Ύψος σκελετού: 52 cm, 54 cm, 56 cm, 58 cm και 60 cm

Σκελετός: από Ανθρακονήματα, σχεδίαση BMW

Πίσω μηχανισμός σχέσεων: Shimano Ultegra RD-6700

Εμπρός μηχανισμός σχέσεων: Shimano Ultegra FD-6700

Σετ γραναζιών: Shimano CS-6700, 11-28 T, 20 σχέσεων

Βάρος: 7,4 kg

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα “Like” και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας…!
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ