2012-06-25 10:36:06
Φωτογραφία για Πολύτεκνη οικογένεια ζει σε παρατημένο βαγόνι
Οι συνθήκες διαβίωσης σε μια εφιαλτική καθημερινότητα είναι τουλάχιστον τραγικές Μία ανθρώπινη ιστορία, που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το σκληρό πρόσωπο της κρίσης  διαδραματίζεται σε ένα παλιό βαγόνι στο σιδηροδρομικό σταθμό Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της περιοχής «Χρόνος» δραματική «πρωταγωνίστρια» η Ελένη Κ. πολύτεκνη μητέρα που έχει ζήσει πολλές περιπέτειες στη ζωή της, μεταξύ των οποίων και το ασύλληπτο δράμα από τη φυλάκιση του συζύγου της για ατιμωτικό αδίκημα σε βάρος της κόρης της.

Η ταλαιπωρημένη αυτή γυναίκα μην έχοντας που να μείνει, βρήκε «λύση»σε ένα σταματημένο και εγκαταλελειμμένο βαγόνι.  Μαζί της μένουν τα τέσσερα παιδιά της ο Γιάννης 8 ετών, ο Γρηγόρης 10 ετών, η Νικολέτα 15 ετών και ο Γιώργος ο οποίος μόλις έκλεισε τα 18 και προσπαθεί να βοηθήσει την οικογένειά του και τη μητέρα του. Ο 19χρονος γιος της Ραφαήλ βρίσκεται στη Δράμα.


Οι συνθήκες διαβίωσης σε μια εφιαλτική καθημερινότητα είναι τουλάχιστον τραγικές. Ένα βαγόνι χωρίς τουαλέτα, μπάνιο, πετρογκάζ, έχει φέρει σε απόγνωση τη μητέρα: «Πέντε μέρες έχω να μαγειρέψω, ούτε ψυγείο για τρόφιμα έχω, ούτε τίποτα, τα παιδιά πέντε μέρες έχω να τα ταΐσω. Ο άνθρωπος που έχει το σταθμό καμία φορά όταν μπορεί δίνει σάντουιτς, αλλά 4 παιδιά τι να φάνε από ένα σάντουιτς, ούτε το πρωί έφαγαν, ούτε το μεσημέρι, ούτε το βράδυ. Σπίτι τουλάχιστον να μας δώσουν να μαγειρεύουμε… Νερό πάμε να πάρουμε από τον ΟΣΕ, είναι η καθαρίστρια εκεί φωνάζει, μας έβαλε ο άνθρωπος μέσα στο βαγόνι αλλά δεν υποφέρεται…» λέει.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ