2012-06-16 18:10:43
Φωτογραφία για Από Δευτέρα στην... αγορά για προπονητή
Οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Ντούσαν Ίβκοβιτς χώρισαν και έτσι από Δευτέρα (18/6) οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος θα αρχίσουν την αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του Σέρβου τεχνικού. 

Από χθες το βράδυ, όταν και ανακοινώθηκε η μη συνέχιση της συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, έχουν κυκλοφορήσει πολλές φήμες και έχουν ακουστεί δεκάδες ονόματα για τον πάγκο των Πειραιωτών. Διάφοροι μάνατζερ έχουν αρχίσει να προτείνουν προπονητές, αλλά πριν τη Δευτέρα (18/6) δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, κάτι που είναι φυσιολογικό μιας και αύριο (17/6) υπάρχουν οι Εθνικές Εκλογές που θα κρίνουν πολλά σε ό,τι αφορά το μέλλον ολόκληρης της χώρας.

Αυτό που φαίνεται πως υπάρχει αυτή τη στιγμή ως σκέψη είναι να αποκτηθεί ένας προπονητής... άφθαρτος. Οι λύσεις και τα ονόματα από την ελληνική αγορά είναι ελάχιστα. Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Ηλίας Ζούρος είναι ονόματα που θα... παίξουν τις επόμενες ημέρες.


Σε ό,τι έχει να κάνει με ξένο τεχνικό, εκεί η λίστα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι, εάν φυσικά η Σιένα δεν ζητήσει χρήματα ή βρεθεί λύση με τη ρήτρα στο συμβόλαιο του, είναι μια επιλογή, οι Οκτάι Μαχμούτι, Νέβεν Σπάχια και Κρις Φλέμινγκ μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να απασχολήσουν ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η λήξη των τελικών του ισπανικού πρωταθλήματος (τελευταίος τελικός Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης) απόψε για να φανεί ποια θα είναι η επόμενη ημέρα και στις δύο μεγάλες ισπανικές ομάδες ώστε να γίνει γνωστό ποιοι άλλοι μπορεί να αποτελέσουν... στόχο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ