2012-06-11 10:12:52
Φωτογραφία για Και το κοριτσάκι Γιατί Κύριε στον Αμυρά!
Η πρωταγωνίστρια του σποτ της Ν.Δ. είχε μιλήσει στον ιεροκήρυκα του ένοπλου αγώνα, για τα αισθηματικά της, είχε διαβάσει "αντιμνημονιακά ζώδια" και είχε εξομολογηθεί την πρόθεσή της να κάνει τηλεόραση!

Νοσταλγικές αναμνήσεις από την αθώα εποχή που αντιμνημονιακού αγώνα, τότε που όλοι οι αγανακτισμένοι έβγαιναν αδελφωμένοι στις εκπομπές της διαδικτυακής Deutche Welle «Εδώ Σύνταγμα» και έκαναν αντίσταση στη χούντα τραγουδώντας Αντάρτικα γύρω από μια μικρή κάμερα, έχει ξυπνήσει σε όλους ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τον οπλαρχηγό κ. Ιφικράτη Αμυρά και τις εκπομπές του.

Ως γνωστόν, ο κ. Αμυράς, που κατήγγειλε τον «κοινοβουλευτικό κρετινισμό» μέσω των άρθρων του, προσπάθησε ύπουλα να γίνει μέρος του κοινοβουλίου, μπαίνοντας κρυφά στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που οι υπεύθυνοι για την κατάρτισή τους, κοίταζαν αλλού. Όμως την εποχή που ως εκφωνητής του σταθμού «Εδώ Σύνταγμα», μιλούσε εκ μέρους των «ελεύθερων αγωνιζόμενων αντιμνημονιακών» και έστελνε απεγνωσμένες εκκλήσεις στα τανκς «να μην ρίξουν την πύλη», είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του πολλά πρόσωπα του ευρύτερου αντιδικτατορικού και αντιμνημονιακού αγώνα.


Ανάμεσα τους και η μικρή πρωταγωνίστρια που έμελλε να γίνει διάσημη ρωτώντας επίμονα τον δάσκαλό της γιατί η Ελλάδα δεν είναι στο Euro, που τότε πήγαινε από αντιμνημονιακό casting σε αντιμνημονιακό casting. «Ήταν μια αθώα εποχή που παίζαμε για τη φανέλα σε ένα μικρό στουντιάκι, όχι όπως σήμερα που όλα είναι εμπορικά» θυμάται σήμερα όταν την ρωτάνε για εκείνες τις πρώτες εμφανίσεις της μπροστά σε κάμερα.

Σύμφωνα πάντως με ειδικούς «ενοπλοαγωνολόγους» η επίσκεψη από το κοριτσάκι του σποτ της Νέας Δημοκρατίας, στην εκπομπή του οπλαρχηγού Αμυρά, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη στροφή του προς ακόμα πιο ριζοσπαστικές μεθόδους αγώνα. Συγκεκριμένα, εκείνο που τον οδήγησε πέρα από τα όριά του, ήταν η συνεχόμενη, μονότονη και σταθερά επαναλαμβανόμενη ερώτηση «Γιατί κύριε – Γιατίιιι – ε κύριεεεεε;». Η οποία έδωσε στον ταλαίπωρο αντιμνημονιακό παρουσιαστή, την τελευταία ώθηση, ώστε να γίνει ένθερμος οπαδός της ένοπλης πάλης, πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει από τα ενοχλητικά παιδάκια.
protagon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ