2012-06-02 12:23:28
Φωτογραφία για Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μπάγεβιτς!
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοινώθηκε κι επίσημα από την ομάδα του Ατρόμητου. "Ήρθα σε μία ανταγωνιστική ομάδα", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Δεν προλάβαμε να γράψουμε για το διετές συμβόλαιο του κ. Μπάγεβιτς και λίγα λεπτά αργότερα ανακοινώθηκε κι επίσημα από τον Ατρόμητο!

Μάλιστα ο Σερβοέλληνας τεχνικός έκανε δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας, δείχνοντας με το καλημέρα πως θέλει να αφήσει το στίγμα του στον Ατρόμητο.

"Συμφώνησα να αναλάβω τον Ατρόμητο, μια ομάδα στην οποία υπάρχουν οργάνωση και συνέπεια, συνθήκες που επιθυμώ αλλά και θεωρώ απαραίτητες. Μια ομάδα που αποδεικνύει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστική και αυτό είναι σημαντικό. Στόχος μου είναι να δώσω στον Ατρόμητο τα στοιχεία της δικής μου δουλειάς", είπε ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα επόμενα δύο χρόνια.


Ο πιο πετυχημένος και πολυνίκης τεχνικός στην σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποδέχθηκε την πρόταση της ομάδας μας έπειτα από την ολοκλήρωση του κύκλου των διαδοχικών επαφών με τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και την καταλυτική συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Σπανό".

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αναχωρήσει για την πατρίδα του όπου θα μείνει για 10-15 μέρες, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ