2012-06-01 18:26:09
Φωτογραφία για Ρουμάνα είχε ρημάξει χρυσοχοεία στην Ρόδο
Μια 32χρονη Ρουμάνα ήταν η μόνη που συνελήφθη από την ευρεία επιχείρηση της Ασφαλείας στην Ρόδο για τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων σε χρυσοχοεία... και κοσμηματοπωλεία. Άλλοι τέσσερις αναζητούνται, ενώ ως τώρα εξιχνιάστηκαν δυο διαρρήξεις και μια απόπειρα.

Παρά τη μυστικότητα και τον συντονισμό στις ενέργειές τους, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν αυτούς που περίμεναν στο σπίτι της 32χρονης. Ο 38χρονος Ρουμάνος σύντροφός της και άλλοι τρεις άνδρες άγνωστων ως τώρα στοιχείων δεν βρέθηκαν και ο ανακριτής Ρόδου εξέδωσε εντάλματα για τη σύλληψή τους. Ωστόσο, η νεαρή αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν κοσμήματα τα οποία προέρχονται από τη διάρρηξη σε χρυσοχοείο της πόλης.

Η έρευνα οδήγησε στην εξιχνίαση δυο διαρρήξεων που έγιναν στις 28 Φεβρουαρίου και στις 4 Μαΐου σε κοσμηματοπωλεία στην πόλη της Ρόδου, αλλά και μιας αποτυχημένης απόπειρας που έγινε στις 28 Απριλίου σε χρυσοχοείο στο Φαληράκι.

Τα κοσμήματα που βρέθηκαν αναγνωρίστηκαν από τον κοσμηματοπώλη και του επιστράφηκαν, ενώ οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να βρουν και τα υπόλοιπα κλοπιμαία αλλά και για να εξακριβώσουν αν τα μέλη της σπείρας εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις.

egklimatikotita-allodapwn.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ραντεβού στις 22 Ιουνίου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ραντεβού στις 22 Ιουνίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ