2012-06-01 16:18:36
Φωτογραφία για Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών..Χαμός έγινε στην εφορία του Κιάτου που δεν έκανε την επιστροφή του ΦΠΑ των αγροτών... [Βίντεο]
Στο πλευρό των αγροτών βρέθηκε ο βουλευτής και εκπρόσωπος του Ν. Κορινθίας της Χρυσής Αυγής κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, συμπαραστεκόμενος στα δίκαια αιτήματά τους. Πιο συγκεκριμένα χθες το πρωί ο κ. Μπούκουρας επισκέφθηκε την εφορία Κιάτου,όπου είχαν συγκεντρωθεί αγρότες των γύρω περιοχών . Το αίτημά τους αφορούσε την μη καταβολή του Φ.Π.Α εξαιτίας της ολιγωρίας των αρμοδίων της ΔOY , γεγονός που εξόργισε στην κυριολεξία τους αγρότες, καθώς και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο οποίος ανέλαβε το ρόλο του μεσολαβητή και με λογικά επιχειρήματα έφερε σε αδιέξοδο τους υπεύθυνους που έτρεχαν να μαζέψουν τα … ασυμμάζευτα.

Φάνηκε έτσι για ακόμα μια φορά η ανυπαρξία του κράτους και η υποβάθμιση των δημοσίων υπηρεσιών . Σε μια εποχή όπου η οικονομική εξαθλίωσ , η ανεργία και η ακρίβεια έχουν μετατρέψει την αξιοπρεπή -κάποτε - ζωή των Ελλήνων σε μια μάχη για επιβίωση, δεν είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να τυγχάνουν τέτοιας της αντιμετώπισης. Καμία δημόσια υπηρεσία και κανένα κομματικό κράτος δεν έχει δικαίωμα να παίζει με τις τύχες και τον ιδρώτα των εργαζομένων . Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή από την πλευρά του αφουγκράζεται τα προβλήματα όλων των πολιτών, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης των δικαίων τους και δηλώνει πως θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που βρίσκεται αντιμέτωπος με το σάπιο, νωθρό και σαθρό κομματικό κράτος.
XAGR.NET
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ