2012-05-31 01:50:48
Φωτογραφία για Τρατζικ Τζήμερος! ποια δικαιολογία βρήκε για να δικαιολογήσει το πτυχίο που δεν πήρε αλλά είναι στο βιογραφικό του
Κωλοτούμπα Ξανά! Στην παραδοχή πως δεν είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ

προχώρησε ο πρόεδρος της Δημιουργίας, Ξανά! Θάνος Τζήμερος απαντώντας σε δημοσιεύματα που τον εμφάνιζαν να παρουσιάζει στο βιογραφικό του ότι σπούδασε στο εν λόγω πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τζήμερος με δηλώσεις του στο parapolitika.gr «εξομολογήθηκε» πως αν και τελειόφοιτος του πανεπιστημίου, δεν αποφοίτησε «επιλέγοντας συνειδητά να μην ενδώσει σ' ένα εκπαιδευτικό σύστημα που αδυνατεί να προσφέρει ουσιαστική παιδεία και ασφυκτιά μέσα στα στενά όρια του κομματικού συνδικαλισμού».

O ίδιος έχει δηλώσει σε δημόσια ομιλία του για το φορολογικό σύστημα πως «παρόλο που ήμουν αριστούχος και υπότροφος στην ΑΣΟΕ, δεν πήρα ποτέ πτυχίο από αυτή τη σχολή γιατί δεν άντεχα να υφίσταμαι κάθε μέρα το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕ εκείνη την περίοδο. Βεβαίως σπούδασα οικονομικά και το έκανα για εμένα». Παράλληλα στην κεντρική προεκλογική του ομιλία ανέφερε πως «δεν μετάνιωσα για αυτήν μου την επιλογή γιατί αισθανόμουν πως η πορεία μου στο εκπαιδευτικό σύστημα ήταν μια οδυνηρή πορεία χαμένου χρόνου. Αυτό με οδήγησε στο να σπουδάσω τους τομείς του επιστητού που με ενδιέφεραν, ακριβώς επειδή η γνώση είναι μια αυταξία»

http://www.inews.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ