2012-05-29 20:11:05
Φωτογραφία για Ο ακροδεξιός Τζήμερος ονειρεύεται μετανάστες – οικονομικούς σκλάβους!
Πως μπορεί να χαρακτηριστεί ένας πρωτοεμφανιζόμενος πολιτικός ο οποίος προτείνει όσοι μετανάστες δεν μπορούν να απελαθούν, να χρησιμοποιούνται σαν φτηνό εργατικό προσωπικό σε ειδικές ζώνες που θα είναι και οι περιοχές διαμονής τους;

Που προτείνει δηλαδή, στρατόπεδα φτηνής εργασίας των μεταναστών; Μην ψάχνετε άδικα. Μόνον ακροδεξιός μπορεί να χαρακτηριστεί.

Διαβάστε τι προτείνει μεταξύ άλλων για το μεταναστευτικό, η Δημιουργία Ξανά του Θάνου Τζήμερου:

«Να χρησιμοποιηθούν όσοι μετανάστες δεν μπορούν να απελαθούν για φτηνό εργατικό δυναμικό σε ειδικές οικονομικές ζώνες που ταυτόχρονα θα είναι και περιοχές διαμονής τους. Διαφωνούμε με τις «φιλελεύθερες» απόψεις πως κάθε εργαζόμενος, είτε είναι μετανάστης είτε «ντόπιος», έχει τα ίδια εργασιακά δικαιώματα, διότι είναι ανεφάρμοστες στην πράξη. Όταν κάποιος φεύγει από μια χώρα όπου το επίπεδο αμοιβών είναι 1 δολάριο τη μέρα είναι πρόθυμος να εργαστεί με αμοιβή που μπορεί να είναι κατώτερη από τον κατώτατο μισθό της χώρας προορισμού, αλλά πάντως είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που θα έπαιρνε στη χώρα του… Στις ειδικές οικονομικές ζώνες, οι μετανάστες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό για βιομηχανική ή αγροτική ανάπτυξη, χωρίς να απειλούν την εργασία των Ελλήνων…».


Ελπίζω ότι δεν έχετε αμφιβολία πως κάτω από τη λεοντή του φιλελεύθερου- τις φιλελεύθερες απόψεις άλλωστε τις αποποιείται, κρύβεται κάτι άλλο. Κάτι που έχει ιδεολογική συγγένεια με τα «παλικάρια» του Μιχαλολιάκου.

Ή ενδεχομένως, με τους γαιοκτήμονες του αμερικανικού νότου, στα χρόνια της δουλοπαροικίας. Και ναι μεν ο κ. Τζήμερος μπορεί να είναι ένας κρυπτόμενος ακροδεξιός, ο οποίος μεταξύ άλλων προτείνει και την απαγόρευση των διαδηλώσεων στο… οδόστρωμα, αλλά ο Στέφανος Μάνος; Αυτός ο υπέρμαχος του φιλελευθερισμού, δεν οφείλει να εξηγήσει αν συμφωνεί με τον συνεταίρο του;

ΑΣΚ για το: newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ