2012-05-22 15:18:49
Φωτογραφία για Κ. ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ: Στο φως το θρίλερ με τον νεκρό ηθοποιό
Ξύπνησαν μνήμες από το άγριο θρίλερ με τον γνωστό ηθοποιό που βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας του στον Πειραιά Ο άνθρωπος που θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον θάνατο του Κώστα Καραδήμα θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη καθώς συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές και κατηγορείται για βαριά αδικήματα.

Πέρασαν περίπου τρία χρόνια από τη μέρα που ο γνωστός ηθοποιός του κινηματογράφου και της τηλεόρασης έφυγε από τη ζωή. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2009, ένας 38χρονος πρώην αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε έξι χρόνια φυλάκιση ως υπαίτιος για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραδήμα.

Αφού εξέτισε δύο χρόνια από την ποινή του, αποφυλακίζεται το 2011. Φαίνεται όμως πως η προηγούμενη περιπέτειά του, αλλά και η φυλάκισή του δεν τον οδήγησαν στο να κόψει τις... κακές συνήθειες. Πριν από λίγες μέρες γνώρισε έναν 28χρονο Ισπανό ομοφυλόφιλο, με τον οποίο άρχισε να συνομιλεί για το κοινό τους πάθος.


Τελικά, την Κυριακή κανόνισαν να βρεθούν στο σπίτι του πρώην ναυτικού, στην περιοχή της Νίκαιας. Εκεί, και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», έκαναν χρήση ναρκωτικών -κατά πάσα πιθανότητα κοκαΐνης-, αλλά και πολλών διεγερτικών χαπιών.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι επιδόθηκε σε σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, τα οποία μάλλον ήταν υπέρ το δέον βίαια, με αποτέλεσμα ο 28χρονος Ισπανός να χάσει τις αισθήσεις του. Ο 38χρονος πρώην ναυτικός ειδοποίησε το 166 προκειμένου να μεταφερθεί ο νεαρός Ισπανός στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να δώσει τα στοιχεία του, προκειμένου να αποφυγή νέα σύλληψη. Κατέβασε τον αναίσθητο Ισπανό από την πολυκατοικία και περίμενε το ασθενοφόρο, λέγοντας στους τραυματιοφορείς πως τον βρήκε αναίσθητο στο σημείο και αμέσως τους ειδοποίησε.

Οταν πλέον ο νεαρός αλλοδαπός βρέθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, οι γιατροί άμεσα διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς ο 28χρονος είχε πέσει σε κώμα και εισήχθη στην Εντατική όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση.

Οι γιατροί ενημέρωσαν αμέσως το Τμήμα Ασφάλειας της Νίκαιας για το σοβαρό περιστατικό. Οι έρευνες που εξαπέλυσαν οι έμπειροι άνδρες της Ασφάλειας Νίκαιας ήταν άμεσες, με αποτέλεσμα να φτάσουν γρήγορα στο διαμέρισμα του 38χρονου ναυτικού.

Οι αστυνομικοί κατά την προανάκριση διαπίστωσαν τη σχέση του 38χρονου με τον 28χρονο άνδρα, ενώ, παράλληλα, σε έρευνα που έκαναν στο διαμέρισμα του πρώην αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα ναρκωτικών, διεγερτικά χάπια, αλλά και πλήθος σαδομαζοχιστικών αντικειμένων. Πλέον, ο 38χρονος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αλλά και κατοχή και χρήση ναρκωτικών.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ